След инцидента състоянието на Вивиан се влошава. В най-близката болница

...
След инцидента състоянието на Вивиан се влошава. В най-близката болница
Коментари Харесай

Майката На Трагично Загиналата Вивиан Прониза Сърцата На България: Мами, Намери Място, Където Да Ти Е Светло И Топло, Докато Дойда

След случая положението на Вивиан се утежнява. В най-близката болница лекарите откриват, че детето е с раздран далак, а на път за Университетската болница в град Айдън, сърцето на Вивиан стопира. Сърдечната активност се възвръща след разтривки и кардио помощ. Малко след приемането й в болничното заведение в Айдън обаче моминцето издъхва разследване на контузиите и кръвоизлива от раздрания далак.

Неутешима след загубата на огромната си дъщеричка е майката на Вивиан - Тони Вачева. 7-годишното момиченце очаквало с неспокойствие почивката в Дидим, обещана за сполучливото й довеждане докрай на първи клас. " Мами, откри място, където да ти е ярко и топло, до момента в който дойда! ", написа почернената млада жена във " Facebook ".

Малката Вивиан е била един от моделите на надарената фотографка Виктория Сиракова. В обява с един от очарователните фрагменти, ридаещата Тони Вачева написа:

" Викенце, толкоз доста прелестни фотоси си направила на щерка ми през годините, не ги споделях, по този начин ревниво ги пазех единствено за мен, ревнувах я от света, беше ме боязън някой да не й завиди на блясъка, който има! Но Господ ми сподели, че нищо не е мое и нищо не мога да опазя, в случай че не реши той. Благодарна съм ти, че имам неповторими фотоси на моята звездичка! Снимки, с които аз ще пребивавам оттук насетне! ".

Както стана ясно по-рано през днешния ден, от Външно министерство са почнали следствие на случая. Семейството е предоставило всички документи, с които разполагат. Те са предоставени на Генералното консулство на Република България в Истанбул с инструкции да се запознае с тях и да изпрати консулско лице, което да откри контакт с локалните управляващи.

Българският консул Момчил Русинов към този момент пътува към Дидим с цялата събрана информация, с цел да обясни на място събитията към смъртния случай. Той ще посети прокуратурата в регионалния център Айдън, проверяващите служители на реда в град Дидим и шефа на хотела, в който е станала нещастието. Отделно Генералното консулство ще изиска от Прокуратурата на Република Турция информация за водените процесуално-следствени дейности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР