След интереса, който предизвика първият епизод на „Геймър“, Натали Трифонова

...
След интереса, който предизвика първият епизод на „Геймър“, Натали Трифонова
Коментари Харесай

Професионален CS:GO коментатор и популярен League of Legends играч гостуват в „Геймър“ тази събота


След интереса, който провокира първият епизод на „ Геймър “, Натали Трифонова чака феновете и тази събота (12 февруари) в 17:00 по bTV Action за още сърфиране във виртуалния свят.

Единственият у нас професионален CS:GO коментатор (Counter-Strike: Global Offensive) - Теодор Борисов, е първият посетител на Натали тази събота. Освен в родния шампионат, той постоянно получава предложения да разяснява и за най-големите шампионати по света.

Ще стане занимателно, тъй като Теодор ще учи Натали по какъв начин се създават точни изстрели в CS:GO, а това не е за изпускане.



Един от акцентите в предаването ще е „ God of War “ - игра на годината за 2018-та, която преди няколко седмици имаше рилийз за PC и почитателите ликуваха. До момента играта беше предопределена единствено за PlayStation платформите.

Към Натали и Теодор, в студиото ще се причисли и Илия Ръжгев, по-известен като Lamzes (или Lmzs) - един от най-колоритните и обсъждани League of Legends играчи в България. Играе за българския тим на Random 5, който е троент първенец на родната гейминг лига. Lamzes и тимът му са Балкански първенци от 2019 година, като на финала побеждават тима на " Цървена звезда " (Сърбия).

Двамата гейминг специалисти - Теодор и Lamzes, ще опишат пред Натали и феновете за Esports манията по света и в България. Всички пред екраните ще схванат и кои са най-актуалните трендове, както и за какво са толкоз запалени почитателите?



И това не е всичко! „ Геймър “ продължава и отвън телевизионния ефир - с подкаста „ Двама геймъри и половина “. В пилотното издание гостуват Слави от The Clashers и Дест , които споделят скъпи препоръки, по какъв начин човек може да стане сполучлив YouTube-ър и инфлуенсър.

Подкастът е наличен в, във всички подкаст bTV канали –, и, както и в
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР