След хитовото обвинение, че най-малко трима служители в Лондонската клиника

...
След хитовото обвинение, че най-малко трима служители в Лондонската клиника
Коментари Харесай

Точно като Даяна, болката на Кейт е мрачно доказателство, че съпругите на Уиндзор ВСЕ ОЩЕ страдат най-много... И, казва МОРИЙН КАЛАХАН, след тази катастрофална лудост по хранене - завършваща в хакването на медицинските й досиета - е ясно, че кралските о

След хитовото обвиняване, че минимум трима чиновници в Лондонската клиника са се пробвали да обхванат в здравното досие на Кейт Мидълтън, става мъчително ясно какъв брой зле са протекли нейното заболяване и възобновяване ръководени.

Не е ясно по кое време е изработен опит за това най-лично нарушаване на сигурността на данните, само че все пак потвърждава какъв брой друго се третират кралските дами. Крал Чарлз претърпя скорошна интервенция на простатата в същата болница, само че никой не се опита да проникне в медицинските му досиета.

Разбира се, Чарлз е на 70 години -старец. Болестта му не шокира по метода, по който другояче хубавичко 42-годишна жена го прави.

Все отново Кейт в никакъв случай не е сбъркала. Тя завоюва положителната воля и уважението, които нормално й се дават. Да бъдеш толкоз насилван – е, какъв брой по-лошо може да стане?

Нещо повече, рецесията на Кейт се превърн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР