След груповото изнасилване на момиче в Германия, в ареста остава

...
След груповото изнасилване на момиче в Германия, в ареста остава
Коментари Харесай

14-годишен български гражданин остава в ареста в Германия заради изнасилване

След груповото обезчестяване на момиче в Германия, в ареста остава 14-годишен български жител. Случаят породи огромно публично неодобрение във федералната република.

В петък вечер малко след 22 часа вечерта, група момчета атакуват и изнасилват 18-годишно момиче. Жители на Мюлхайм чуват писъците на жертвата и викат полицията.

„ Изпратихме няколко екипа и за благополучие единствено на стотина метра настрана, попаднахме на група деца и младежи, които отговаряха на описанието на очевидците и жертвата”, изясни Петер Елке - представител на полицията в Есен.
14-годишно българче задържано по съмнение за обезчестяване в Германия Арестуваният младеж е един от петимата обвинени за нападението
Полицията бързо открива, че две от момчетата са на 12 години. Останалите три са на 14 години. И петимата обвинени са с български паспорти.

Един от тях - 14 годишният Георги С. остава в ареста, тъй като в досието му към този момент има два сходни случая.

Останалите момчета са предадени на фамилиите им.

Снимка: btvnovinite.bg

Германското издание " Билд " разгласява фотоси на част от обвинените. Пострадалото момиче е в болница.

От българското външно министерство са осведомени със случая. Но отхвърлят коментар, до момента в който тече следствието. Максималното наказване, което немският законът планува за малолетни изнасилвачи, е до 10 години затвор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР