След грандиозното парти по случай 20 години от създаването на

...
След грандиозното парти по случай 20 години от създаването на
Коментари Харесай

Легендарните East 17 с концерт във Варна днес, утре и в София

След грандиозното празненство по случай 20 години от основаването на първия клуб, “Брилянтин ” започват 2024 година с легендите от East 17 онлайн и то в два български града.

Групата, издала цели четири албума в топ 10 в класациите и една от най-популярните момчешки банди в Обединеното кралство през 90-те години, ще гостува по покана на Брилянтин в София и Варна още при започване на февруари.

Стилът на EAST 17 съчетава поп и хип-хоп в песни като “House of Love ”; и “Let It Rain ”, а песента “It’s Alright ” бързо се трансформира в шлагер номер 1 във Англия, както и в Европа и Австралия. East 17 са продали над 22 милиона албума по целия свят. Техният максимален шлагер, “Stay Another Day ”;, е коледна ария номер едно в Обединеното кралство през 1994.

Българското им турне ще стартира на 1-ви февруари в The Brick, Варна, а празненството ще продължи в София на 2-ри февруари в Пиротска 5. Участие ще вземат и част от обичаните резидентни DJ-и на Брилянтин, които ще създадат цялата страст още по-незабравима.

Във Варна от Брилянтин night ще бъде DJ Alx, а в София- DJ Simon, DJ Angelo, DJ Marti G, DJ Sash.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР