След грандиозните скандали, които обвиниха продуцентите на сериала Откраднат живот

...
След грандиозните скандали, които обвиниха продуцентите на сериала Откраднат живот
Коментари Харесай

Шокиращ развой в сериала Откраднат живот!

След грандиозните кавги, които упрекнаха продуцентите на сериала " Откраднат живот " в шикалкавене, в този момент от продукцията взеха решение да оповестят страхотна вест за почитателите им.

Силата на любовта ще бъде мотор в връзките сред лекарите в седми сезон на сериала. Екипът на продукцията към този момент приготвя нов сезон, а фотосите ще се пренесат на друга локация, която ще предложи нови провокации за обичаните герои.

След шест запаметяващи се сезона, 295 епизода с присъединяване на най-големите имена от българското кино и театрална сцена, сериалът ще сложи ново начало за професионалния живот на героите.

" На финала на сезона Ина Фотева предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще обезпечи освен нови пространства за експертите, само че и ще даде опция героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е подготвен да направи тази крачка – феновете ще схванат скоро ", разяснява екипът на продукцията.

Най-успешният български медицински сериал ще продължи традицията с трогателен сюжет, впечатляващ актьорски каст и завладяващи медицински проблеми.

През пролетта на 2019-а седми сезон ще се появи под мотото " Любовта лекува ", което ще се трансформира в лайтмотив на продължението на вълнуващата история.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР