След грандиозен провал на синия отбор и трета поредна вечер

...
След грандиозен провал на синия отбор и трета поредна вечер
Коментари Харесай

Лука напусна Hell’s Kicthen България след грандиозен провал на сините

След величествен неуспех на синия тим и трета поредна вечер на неприличен крах мъжете се разделиха с един от своите. Лука напусна Hell’s Kitchen България и по този начин кандидатите за огромната премия от 100 хиляди лв. в оспорваното кулинарно съревнование за професионални готвачи към този момент са 10. Тройният сблъкък за оцеляване в Кухнята на Ада изправи Лука, Михаела и Недялка в гневна битка, в която трябваше да покажат въображение, физическа устойчивост и бърз разум наред с умеенето да овладяват страстите. В кулинарното предизвикателство Лука безапелационно се пребори с девойките и сътвори своя призрачен сън в паница – виртуозно вегетарианско ядене с тофу, и по този начин справедливо размени оранжевата престилка със синята куртка. Но това преимущество не му обезпечи оцеляването в шоуто – той се опита да наложи казармен диктакт в синия тим, само че този път без необикновен резултат. Сблъсъкът на его още веднъж потопи мъжкия тим и началник Ангелов наказа Лука.
 Лука NOVA
При дамите дуелът сред принцеса Михаела и опитната Недялка изненадващо сдобри двете русокоски, които непримиримо водиха война между тях от началото на надпреварата. Най-накрая се сбъдна желанието на началник Ангелов - Недялка да се трансформира в наставник на младите и надъхани готвачи в алената кухня и те да попиват познания и опит от нея. В решаващия епизод на Hell’s Kitchen България Михаела и Недялка демонстрират, че могат да заровят оръжието и да готвят един до друг с обединени старания в името на тима и оцеляването си в Кухнята на Ада.
 Кухнята на Ада NOVA
Как ще се развият обаче връзките в аления тим и дали примирието няма да се окаже видимо ще разберем идната седмица в Hell’s Kitchen България. Очакват ни яростни конфликти сред двата тима, само че на фона на персонални спорове и безмилостни битки. Сини и червени ще се борят за утвърждението на началник Ангелов, само че и за мястото си в Hell’s Kitchen България. Състезанието става все по-оспорвано, а конкуренцията за водачество – злостна. Кой ще оцелее в Кухнята на Ада през идната седмица - гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на, както и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР