След гонка на магистрала Тракия полицаи заловиха чужденец, обявен за

...
След гонка на магистрала Тракия полицаи заловиха чужденец, обявен за
Коментари Харесай

След гонка на магистрала Тракия полицаи заловиха чужденец, обявен за издирване

След гонка на автомагистрала Тракия служители на реда заловиха чужденец, разгласен за търсене, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Около 20:00 часа нощес автопатрул на регионалната дирекция, осъществяващ служебните си отговорности на автомагистрала " Тракия “, получил сигнал от оперативната дежурна част, че противозаконно отнет автомобил с задгранична регистрация се е насочил към Пловдив.

Незабавно били проведени заградителни дейности, при които след към 10 минути униформените засекли колата и я последвали с включена светлинна сигнализация.

Водачът не спрял, което наложило чиновниците на реда да подхващат бързи дейности по принудителното му прекъсване. Чрез професионални маневри с патрула те съумели да застигнат и безвредно да спрат нарушителя в региона на 34 км на аутобана.

Първоначално водачът отказал да показа документите си за инспекция, заради което по отношение на него били използвани белезници, съобщи blagoevgrad24.bg.

От осъществените информации е открито, че 38-годишният чужденец и автомобилът са обявени за общодържавно търсене. След оглед на местопроизшествието са предадени на проверяващите органи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР