След гонка и стрелба със стоп патрони във Варна беше

...
След гонка и стрелба със стоп патрони във Варна беше
Коментари Харесай

След преследване и стрелба със стоп патрони задържаха мъж с дрога във Варна

След гонка и пукотевица със стоп патрони във Варна беше арестуван 35-годишен мъж с огромно количество опиати. Случаят е от понеделник. Мъжът не спрял на стоп палка и се стигнало до малко гонене. Наложило се е униформените да употребяват физическа мощ и да произведат четири изстрела с предупредителни стоп патрони, с цел да респектират беглеца. Той е арестуван за период до 72 часа. В дома му е открита дрога на стойност към 350 000 лв..

„ На 4 декември в ОД на Министерство на вътрешните работи Варна беше получен сигнал, че съответно лице ще придвижва с автомобила си значително количество опиати. Изпратихме на място екипи, които засякоха колата и пробваха да я спрат. Шофьорът обаче не се подчинил на сигналите да спре и даже ускорил. Започнала гонка по бул. „ Цар Освободител ”, при която бил заплашен и пресичащ пешеходец. След малко гонене автомобилът е настигнат от патрулните коли ”, сподели в ефира на „ Здравей, България ” комисар Веселин Вълчанов, шеф на отдел " Криминална полиция " – Варна.

Той посочи, че служителите на реда са употребявали мощ в границите на пълномощията си, с цел да спрат автомобила, а точно - стреляли са със стоп патрони.

„ В колата е открит 1 кг марихуана. А в жилището на обвинения са открити 8 кг марихуана, половин кг кокаин и един кг метамфетамин. Иззети са и таблетки, и течности тетрахидроканабиол ”, сподели още комисар Вълчанов.

Комисарят акцентира, че арестуваният е престъпно проявен и е осъждан за владеене за разпространяване на опиати, както и за ПТП с настъпила гибел. При претършуване на дома на майката на обвинения в Добрич са открити към кг марихуана и метамфетамин.

Приятелката за обвинения също е била арестувана при претършуване на дома му.

„ Тя се е държала надменно, обиждала е служителите на реда и се е пробвала да попречи на претърсването. Задържана е за несъблюдение на разпорежданията на чиновниците на реда ”, уточни комисар Вълчанов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР