След голямата загуба на любимия си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева

...
След голямата загуба на любимия си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева
Коментари Харесай

Вижте мъжа, върнал усмивката на Алекс Сърчаджиева СНИМКА

След огромната загуба на обичания си Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева прави всичко допустимо да запази себе си и да продължи самоуверено напред в името на дъщеричката си София. Алекс постоянно е била виждана от феновете си като огромен войник. Наскоро обаче един човек накара актрисата още веднъж да се усмихне от сърце.

Става дума за продуцента Радо Тушев, с който тези дни актрисата имаше взаимно и както се вижда ясно - доста занимателно пътешестване.

От радостна фотография, която продуцентът пусна в обществената мрежа излиза наяве освен, че Александра още веднъж се усмивка по този начин, както го правеше и преди, само че и че задачата на пътуването е обвързвана с доста приятни преживявания.

Разбира се, имайки поради кой прави компания на актрисата, не закъсняха и догатките, че най-вероятно ще забележим Алекс Сърчаджиева в някоя от продукциите на екрана, които ще започват през есента.

Най-близко до догатките е новият риалити формат " Игри на волята ", защото към този момент стана ясно, че единият сигурен водещ е Азис (с който Александра води и " Биг Брадър ", б.а.). Очакваме напълно скоро да разберем по кое време Алекс ще се върне на екрана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР