След големия интерес, който предизвика с гостуването си като лектор

...
След големия интерес, който предизвика с гостуването си като лектор
Коментари Харесай

Шеф на международен производител на продукти за дезинфекция изнася лекция в МУ – Варна

След огромния интерес, който провокира с гостуването си като преподавател в магистърска стратегия на ФОЗ през октомври 2023 година, Томаш Грох ще посети още веднъж Медицински университет – Варна, оповестяват от висшето образователно заведение.

Томаш Грох е изпълнителен шеф на основано в Чехия сдружение на мултинационален тръст, профилиран в производството на артикули за стерилизация, лекуване на рани, предварителна защита на риска от инфекции в лечебните заведения, диагностика в домашни условия и за възстановяване на качеството на живот на пациенти с инконтиненция.

Той ще изнесе лекция, отдадена на световните провокации пред здравните системи и ръководството на качеството в опазването на здравето, на 10 януари 2024 година от 11:00 до 12:45 часа в 1-ва публика на Медицински университет – Варна пред студенти от магистърската стратегия по Здравен мениджмънт, на която са поканени всички заинтригувани студенти и преподаватели.

Томаш Грох е приключил Факултета по стопанска система и мениджмънт на Университета Масарик в Бърно през 1999 година, а от 2022 година е докторант във Факултета по мениджмънт на Университета по стопанска система и бизнес в Прага.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР