След години на пълна тишина и несигурност, в последните седмици

...
След години на пълна тишина и несигурност, в последните седмици
Коментари Харесай

Видео към Atomic Heart представя инвентарната и луутинг системите в играта

След години на цялостна тишина и неустановеност, в последните седмици Mundfish и Focus Home ни заливат с информация и видео към Atomic Heart. И това е отлично, тъй като играта наподобява необикновено.

След като видяхме просторно в играта и филмов откъс, ни четири от роботите -убийци в Atomic Heart, в този момент те ни дават взор над инвентарната система и по какъв начин работи плячкосването в играта.

За разлика от други игри, в които ще би трябвало да се щурате по всички страни и да отваряте и затваряте чекмедже след чекмедже и да ровите до безспир във всеки ъгъл на пространствата, Atomic Heart ви разрешава надалеч по-гъвкава система за попълване на инвентара ви. И несъмнено, че до момента в който раницата ви ще има много огромни благоприятни условия, то те няма да са безкрайни и прекомерния размер от движимости, които носите със себе си ще се отрази на вашия ход и придвижвания, тъй че ще би трябвало да подбирате деликатно какво да вземете и какво да оставите или изхвърлите.

Що се отнася до луутинг системата, то тук нещата наподобяват повече от ясни: колкото повече роботи убивате, толкоз повече нови съставни елементи получавате, с чиято помощ… убивате повече роботи. С тяхна помощ ще може да подобрявате опциите на оръжието си, както и тези на полимерната си ръкавица.

Atomic Heart излиза за сегашното и минало потомство конзоли, за лични компютри, както и в Xbox Game Pass още с премиерата си.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР