След години Айлин и Алфредо Трухильо със сигурност ще се

...
След години Айлин и Алфредо Трухильо със сигурност ще се
Коментари Харесай

Близнаци се родиха в различни години

След години Айлин и Алфредо Трухильо сигурно ще се открояват в тълпата, тъй като са близнаци. Те обаче ще имат и какво да описват за рождените си дни, които се падат в разнообразни дни, месеци и години, оповестяват Ройтерс и Франс прес.

„ Това беше изненада “, споделя 28-годишната им майка Фатима Мадригал в изявление от Грийнфийлд, Калифорния. В 23:45 ч. в новогодишната вечер Мадригал ражда сина си Алфредо Антонио Трухильо в Салинас, Калифорния. 15 минути по-късно, когато часовникът удря среднощ и възвестява настъпването на новата година, на бял свят се появява сестра му Айлин.

Близнаците се раждат две седмици преди термина

на Фатима на 16 януари. Мадригал добавя, че с колегата ѝ Робърт Трухильо и другите им три деца на 11, 3 и 1 години са на седмото небе от благополучие.

These California twins were born in two different years. After Alfredo was born just before midnight on New Year’s Eve, Aylin didn’t come until 15 minutes, and a new year, later.
— CBS Mornings (@CBSMornings)
„ Бях някак шокирана, тъй като близнаци не се срещат в фамилията ми, нито в това на колегата ми “, споделя Фатима. „ За нас в действителност беше огромна изненада, че сме благословени с две бебета, освен това момче и момиче “, добавя тя.

Засега близнаците ще честват рождените си дни в един и същи ден

Когато пораснат, те могат, в случай че пожелаят, да ги означават в разнообразни години.

Според медицинския център „ Нативидад “, където са родени Алфредо и Айлин, в Съединени американски щати годишно се раждат към 120 000 близнаци. Появата на бял свят на близнаци в разнообразни години обаче е необичайност. Смята се, че вероятността да се случи сходно нещо е 1 на два милиона.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР