След година прекъсване, България се завръща на голямата сцена на

...
След година прекъсване, България се завръща на голямата сцена на
Коментари Харесай

Какво накара чужда компания да подкрепи български артист за Евровизия?

След година спиране, България се завръща на огромната сцена на " Евровизия ". Българска национална телевизия залага на публично-частното партньорство за реализацията на плана. Повече детайлности за него дадоха в " Още от деня " предприемачът от " Лигна груп " Геновева Христова и представителят на английската музикална компания " Остерио " Хауърд Мърфи.

Геновева Христова, " Лигна груп ": България е една дребна страна, която не всеки път е в аджендата на огромните страни и не всеки път може да побеждава, а " Евровизия " е състезанието, в който ние самоуверено можем да заявим, че сме измежду едни от първите в Европа. Това е съревнование, формат, в който ние имаме място измежду най-хубавите и нашето място на тази сцена е там. За нас е чест да върнем България на " Евровизия ".
Невероятният гений на Виктория предиздвикал задграничната компания " Остерио " да поддържа български актьор за " Евровизия " 2020.
Хауърд Мърфи, " Остерио ": Това е нещо, което аз и моята компания желаеме да подкрепим. Аз мисля, че България има необикновен капацитет да се включи в това съревнование и да продължи за в бъдеще. Участието в " Евровизия " дава опция на актьора да развие своята кариера и е необикновено това, което следва. Геновева Христова, " Лигна груп ": Талантът, който носи българинът, е извънредно време да бъде показан на света. Достатъчно доста българи носят в себе си този гений и капацитет. Крайно време е да имаме самочувствието да вършим наличие в България и да го изкарваме. Така че в изобретателния хъб, в който създадохме Мисия 23, ние сме фокусирани във всички креативен промишлености, а " Евровизия " е прелестна платформа, където ние сложно можем да покажем един повсеместен артикул - от кинематография, мода, снимка, видео, анимации. 200 милиона чакат България, тъй като ние сме от най-хубавите.
Според нея самият факт, че сме още веднъж на интернационалната сцена, си коства инвестицията.

На въпроса кое качество у Виктория харесва най-вече Хауърд Мърфи отговори: " Възможността й да опише история, методът, по който се показва, тя е същинска, естествена, гласът й споделя история и без значение какво пее, аз желая да я чувам ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР