След година на спечелен златен дубъл, отборът на Миньор 2015,

...
След година на спечелен златен дубъл, отборът на Миньор 2015,
Коментари Харесай

Миньор 2015 е отбор на годината в град Перник

След година на извоюван златен дубъл, тимът на Миньор 2015, състезаващ се в ББЛ А група, стана тим на годината в град Перник за 2023. Момчетата завоюваха Купата на ББЛ и в следствие станаха първенци на Националите Финали, изиграни в град Хасково.

Наградата от името на тима одобри ръководителят на Миньор 2015 Николай Горанов. Най-добре показал се клубен тим за 2023 година са момчета U14.

Спортист №2 на Перник за 2023 година стана Денис Григоров. В категория „ Най-перспективен млад играч на 2023 година “ до 14 години бе определен Иво Валентинов.

Милен Дудев бе определен за Треньор №1 на Перник за 2023 година. Той завоюва голям брой титли и призови места като старши треньор, завоювайки златен дубъл при 14-годишните момчета, златна купа в първата фаза на Европейската Младежка Лига и златен дубъл и в ББЛ А група. Към тях 29-годишният треньор може да прибави сребърен орден от интернационален шампионат в Скопие при U14, където загуби финала от сръбския гранд Партизан и бронзов орден от шампионат в Белград.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР