След финансовите проблеми покрай пандемита от коронавирус за италианските клубове

...
След финансовите проблеми покрай пандемита от коронавирус за италианските клубове
Коментари Харесай

Италианските данъчни нанесоха сериозен удар по местните клубове

След финансовите проблеми около пандемита от ковид за италианските клубове се задава нова опасност. Днес локалните медии оповестиха, че Италианската организация по приходите е замразила 50%-ото облекчение на налозите върху заплатите на задграничните футболисти в Серия " А ".

Грандовете на Апенините мощно разчитаха на по този начин наречения " Декрет на растежа ", с цел да съумеят да си обезпечат услугите на скъпоплатени играчи. Сега обаче той беше блокиран и с цел да бъде възобновен, от държавното управление би трябвало да издадат нов указ в това отношение, като към момента не е ясно дали това изобщо ще се случи. Разбира се, решението на данъчните е в най-голяма щета за най-големите тимове. заплаща големи заплати на,, и, - на, и, а - на.

— Milan Reports (@MilanReports)
Междувременно, " Кориере дело спорт " разкри кои клубове дават най-големи хонорари на своите футболисти. Очаквано, Ювентус са първи (236 млн. евро годишно), следвани надалеч обратно от Интер (149 млн.) и (112 млн.), а топ 5 се добавя от (105 млн.) и Милан (105 млн.).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР