След финализирането на сделката за трансферът на десетилетието“, италианският шампион

...
След финализирането на сделката за трансферът на десетилетието“, италианският шампион
Коментари Харесай

Ефбет направи Ювентус фаворит за ШЛ след привличането на Роналдо


След завършването на договорката за „ прехвърлянето на десетилетието “, италианският първенец „ Ювентус “ се готви да показа новото си попълнение Кристиано Роналдо още тази събота. От клуба не бяха изключително словоохотливи, само че италианските медиите разкриха датата, на която CR7 ще бъде показан публично на стадиона на „ Старата госпожа “ от Торино, " Алианц Стейдиъм ". Това ще стане тази събота, 7-ми юли, когато се чака португалецът да дойде в Италия. А че прехвърлянето към този момент е отвън всякакво подозрение, удостоверява и португалското издание „ Рекорд “, обичайно близо до мегазвездата на международния футбол.

Жорже Мендеш , който е сътрудник на Кристиано, и президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес са се срещнали тази седмица в Мадрид, с цел да изчистят последните елементи към прехвърлянето, който ще коства на италианския гранд 100 млн. евро. Така Роналдо ще се стане най-скъпиятиграч в историята на „ Ювентус “.

А в това време иконоическият резултат на марката “Кристиано Роналдо ” към този момент се усеща в торинския гранд. Борсите незабавно реагираха позитивно на новината. Акциите на “Ювентус “ са се повишили с 22 % в последните три дни, след приключването на първичната информация за възможна договорка сред грандовете от Мадрид и Торино.

Капитализираната стойност на торинския тим на фондовата борса е към този момент 825 милиона евро, като беше единствено 665 милиона при започване на седмицата. Финансовият шеф на клуба безспорно е удовлетворен от този факт, като се имат поради големите персонални финансови условия на Роналдо.

Идеята на висшия мениджмънт на торинци е част от заплатата на португалеца да се изплаща под формата на рекламен контракт с „ Ферари “, като той ще стане световно лице на влиятелната марка. „ Ферари “ е част от холдингът„ Ексор “, който притежва контролния пакет в „ Ювентус “, както и ред други автомобилни митове като „ Фиат “ и „ Джип “.

А самият Кристиано Роналдо към този момент се е спрял на своя нов дом в Торино, съгласно италианските медии. Въпросното жилище е суперлуксозна триетажна къща в богаташкия квартал премия „ Сан Вито Ревилиаско “. Любопитен факт е, че в същата къща в разнообразни интервали от техните кариери са живели двама емблематични футболисти на „ Ювентус “ – френският вълшебник Зинедин Зидан и стоманеният бранител Фабио Канаваро.

Къщата е с обща повърхност от към 1000 квадратни метра, от които 200 са отделени за цели осем спални. В къщата има затрупан басейн, както и два секрети входа, за предотвратяване от папараци. Друг любопитен факт е, през 2010 година музикалните митове от „ U2 “ са желали да наемат къщата за седмица, само че сасе отказали поради поисканата сума от невероятните 280 хиляди евро.

Месечният наем обаче не е никакъв проблем за Роналдо, като се чака „ Ювентус “ да направи и този жест в контракта за персоналните условия на звездата, покривайки това перо.

В същото време „ Ювентус “ търси купувачи за аржентинските си нападатели Дибала и Игуаин. Целта е да се облекчи финансирането на прехвърлянето на Роналдо, и най-много да се освободи място в титулярния състав за португалеца.

 

Вижте в ефбет най-хубавите коефициенти за мачовете от Световното състезание по футбол и за възможностите на Ювентус!

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР