След финала на ВИП Брадър младоженците Алекс Боданска и Даниел

...
След финала на ВИП Брадър младоженците Алекс Боданска и Даниел
Коментари Харесай

Случи Се Толкова Скоро След Телевизионната Сватба! Преди Малко Алекс Съобщи, Че С Даниел

След финала на ВИП Брадър младоженците Алекс Боданска и Даниел Петканов възнамеряват меден месец. Двойката, която към момента продължава да е обект на спорни усеща от страна на феновете, ще се отдаде на релакс и романтика през месец декември.

Двамата влюбени към този момент са си набелязали няколко божествен кътчета, където сега е лято. До броени дни семейство Петканови ще замине на меден месец. Заедно с тях ще бъдат и кумовете им – Джулиана Гани и нейният брачен партньор Станимир.

Младоженците към този момент мислят по въпроса за наследниците. Скандалната моделка е безапелационна, че ще подари обичания с най-малко пет деца. Това самопризнание тя е направила пред свои другари малко след края на формата, написа Пик.

Алекс Богданска, която към този момент носи семейството Петканова, копнее за огромно семейство и се надява доста скоро фантазията й да стане действителност.

Тя и нейният обичан не престават да са най-обсъжданите персони от предходното издание на ВИП Брадър. Още с влизането им във формата потеглиха клюки, че двамата мамят феновете.

Появиха се изказвания, че моделката и репортерът са възобновили връзката си още през лятото, само че крият това, с цел да вдигнат рейтинга си във формата и по този метод да си обезпечат успеха.

Тези клюки се потвърдиха откакто двама затоплиха връзките си и даже взеха решение да сключат брак в Къщата. Младоженците не възнамеряват втора женитба, отвън формата. Те не изключват вероятността това да се случи в бъдеще. Но към този момент нямат такива планове.

След формата двамата се реалокираха в ново жилище. Даниел Петканов показа, че е наел различен апартамент и към този момент се е заел с ремонта му, защото не е в изключително положително положение.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР