След фейсбук, инстаграм и телеграм “Тредс (от англ. Threads) e

...
След фейсбук, инстаграм и телеграм “Тредс (от англ. Threads) e
Коментари Харесай

Политици и известните окупираха “Тредс”: Кой вече е в най-новата социална мрежа?

След фейсбук, инстаграм и телеграм “Тредс ” (от англ. Threads) e най-новата обществена мрежа, нашумяла през последните месеци. Отново концепция на Марк Зукърбърг и ръководена от софтуерния колос “Мета ”, “Тредс ” бързо набра милиони консуматори като сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън, някогашния - Барак Обама, актрисата с български корени Нина Добрев, Дженифър Лопез и Леонардо ди Каприо. Позната у нас още като “Тръц ”, мрежата е оприличавана на българския туитър. Може би по тази причина притегли вниманието на хиляди български звезди.
 Цитиридис споделя главно смешки в “Тредс ” Цитиридис споделя главно смешки в “Тредс ”. Снимка: бТВ
Да показват свободно мислите си, да вършат реклама на себе си или продукта, който продават, да канят на театрални постановки, да качват фотоси от излъчвания или просто да се майтапят, в платформата се записаха актьорите Михаил Билалов, Александър Кадиев, Мария Бакалова, Лилия Маравиля, Башар Рахал, писателят и народен представител Любен Дилов-син, Маги и Джуди Халваджиян, Цвета Стратиева-Флора, Ники Кънчев, Максим Бехар, артистът Васил Петров и доста други.

Най-вече занимателен звук поддържа някогашният тв водещ Николаос Цитиридис

“Хороскопът на Алена преди малко ми сподели да внимавам на работното място. Смисъл?!? ”, написа иронично той в “Тредс ”, откакто предаването му бе свалено от ефир. “Не забравяйте, че по времето на назадничав Меркурий е неразрешено да си тъп ” и “Дядо Коледа, може ли по Револют? ” са единствено част от многото постове на водещия.

Министърът на правораздаването Атанас Славов е надалеч по-сериозен и разгласява в “Тредс ” фотоси, на които се вижда по какъв начин слага държавния щемпел върху признатите от 49-ото Народно заседание промени в конституцията. Под поста множеството от мненията поддържат взетото решение от депутатите. Само един от тях показва неодобрение посредством меме (забавна или иронизираща картинка - б.а).
 Министърът на правораздаването Атанас Славов разгласява в “Тредс ” по какъв начин слага държавния щемпел върху признатите от 49-ото Народно заседание промени в конституцията. Министър Атанас Славов сподели в “Тредс ” измененията в конституцията. Снимка: Тредс
Божидар Божанов употребява акаунта си, с цел да разгласява публикации, свързани с киберсигурност и софтуерно инженерство. В последната си обява някогашният министър на електронното ръководство честити 7 години от основаването на партия “Да, България ”.

Докато стените в мрежата на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудо в, актрисите Искра Донова и Неда Спасова, публицистите Анна Ангелова, Константин Вълков и Ники Кънчев стоят към момента празни, при други е тъкмо противоположното.

В “Тредс ” футболната легенда Димитър Бербатов разгласява свои мисли, свързани най-вече с футбола.

Там качи и кадър от присъединяване си в сериала “Под прикритие ” и означи Михаил Билалов, който също е измежду най-активните в платформата.
Билалов употребява мрежата, с цел да прикани почитателите си на своите представления. Снимка: Тредс

Билалов употребява мрежата, с цел да прикани почитателите си на своите представления, само че и да изрази възхищението си от успеха на Григор Димитров, както и да предизвести, че има изработен подправен профил, от който дамите получават предложения за срещи от негово име. Освен по-сериозни тематики, като влизането на България в Шенген, артистът постоянно се майтапи с почитателите си. Оказа се, че шансът му от баницата е косъм. “Твърде доста дами ми писаха, че не съм им под елхата. Помнете, в този поминък е основно да знаеш по кое време и къде да се появиш... и по кое време да останеш в сянка. Това отделя мъжете от дилетантите ”, написа в профила си Билалов.

Ваня Щерева също е дейна в “Тредс ”. Писателката залага основно на лирика, шеговити и саркастични статуси. “Ако стана началник на Държавния запас, какво да ви взема? ” или “Оттеглям се в покоите си зад балдахина да дремна за час-два. Кат` се върна, да сте поумнели ”, само че изписано на латиница, постна неотдавна Щерева.

Първият пост на Васил Божков в “Тредс ” е отпреди коледните празници. Сниман на фона на елха, той пожела на почитателите си в обществената мрежа радостни празници и да бъдат здрави. За новата година Божков качи малко клипче, на което е облечен с тениска с надпис Never Lose (от англ. “Никога не изгубвам ”). “2024 - играта продължава. Бъдете здрави ”, написа в поста си предприемачът. Васил Божков може да се похвали с цели 6782 почитатели. Акаунт в “Тредс ” има и снаха му - Ива Софиянска, която неотдавна роди третото си дете от сина на Божков - Антон. Засега тя не е разгласила нищо.
 Първият пост на Васил Божков в “Тредс ” е отпреди коледните празници. Първият пост на Васил Божков в “Тредс ” е отпреди коледните празници.
Освен за смешки и напразно изложение на мисли, у нас обществените персони, а и съвсем всеки с бизнес, употребява “Тредс ” за реклама на своя артикул. Маги Халваджиян показва автобиографията си и марката вино, което прави. Брат му - Джуди Халваджиян , към момента пази безмълвие и акаунтът му стои празен. Това обаче не е спънка нито за него, нито за останалите известни лица да умножават броя на почитателите си. Дори и без нито една обява това се случва с помощта на славата, която към този момент ги е изпреварила.

Валери Божинов също се причисли

към мрежата. В профила си футболистът споделя най-вече тикток и ютюб клипове с негово присъединяване.
 Валери Божинов споделя най-вече тикток и ютюб клипове с негово присъединяване. Валери Божинов споделя най-вече тикток и ютюб клипове с негово присъединяване.
Постовете на журналиста Светослав Иванов не са доста по-различни от тези в инстаграм профила му. Водещият на “120 минути ” разгласява клип на него и фамилията му от Италия, където отпразнува Новата 2024-а, както и фотоси и фрагменти от предаването си.

Последният пост на Дони гласи: “Гошо се разсъни и си сподели: “И през днешния ден ще наскърбявам известни ”. После обиди няколко индивида и отиде отново да си легне в кочината спокоен, че и на следващия ден ще има кого да цапа с част от завивката си ”. Единствената обява в “Тредс ” на Башар Рахал е, с цел да честити Коледа на почитателите си. “Най-тъпото нещо е да се опитваш да си отрежеш с лявата ръка ноктите на дясната. Весела Коледа! ”, написа артистът.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР