След еуфория в Лондон и Чикаго дойде време „Историята“ на

...
След еуфория в Лондон и Чикаго дойде време „Историята“ на
Коментари Харесай

“Историята“ и Камата на тур в 5 града

След еуфория в Лондон и Чикаго пристигна време „ Историята “ на Христо Стоичков още веднъж да се завърне на родна земя. Кавалерът на „ Златната топка “ ще показа в пет града своята биография, написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от „ Софтпрес “.

Турнето стартира на 20 юли в „ Арена Асарел “ в Панагюрище. Два дни по-късно „ Историята “ ще гостува на Стара Загора. Именно под Аязмото и при голям интерес Стоичков към този момент провежда огромен мач с присъединяване на митове на България и „ Барселона “ преди съвсем две години. На 23 юли Камата ще раздава подписи върху книгата си в Петрич, с цел да прекоси цяла България и на 25-и да стигне до Каварна. Турнето на Стоичков ще приключи на 28 юли в „ Арена Монбат “ в Русе. Това е единственият град, където влизането ще е с билети. Но в цената от 25 лв. е включена и книгата.

Миналата година „ Историята “ имаше страховит триумф с министър председателите си в София, Ямбол, Пловдив, Бургас и Варна. И в този момент още градове молят Стоичков направи сходно шоу за българските почитатели. Заради късия му отпуск от телевизионния тв колос „ Унивижън “ най-вече още един град може да влезе в лятната стратегия.

Но кавалерът на „ Златната топка “ подсигурява за своите почитатели и коледни изненади, които занапред ще бъдат оповестени.

„ Аз желая всеки човек, който има моята „ История “, да получи персонално от мен и подпис – споделя най-големият български футболист при всички представяния. - Затова няма да спра, до момента в който не извърша това предпочитание. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР