След едва осеммесечния живот на 47-ото Народно събрание и Вота

...
След едва осеммесечния живот на 47-ото Народно събрание и Вота
Коментари Харесай

„Изборът на България: Въпрос на парламент“ на 2 октомври по NOVA

След едвам осеммесечния живот на 47-ото Народно заседание и Вота на съмнение през август, България още веднъж се намира на прага на парламентарни избори. На 2 октомври българските жители ще решат кои да бъдат ръководещите партии, а телевизионният ефир и цифровите платформи на Нова Броудкастинг Груп ще предложат справедлива публицистика, достоверна информация, прецизни разбори и точни прогнози.

Доказаните публицисти на NOVA ще проследят от близко протичащото се през целия избирателен ден в специфични формати и новинарски излъчвания. Репортажни екипи ще се включват непосредствено от цялата страна и чужбина с настояща информация и мнения за значимите събития в действително време.

Старт на изборния ден в 6.50 ч. ще даде форматът „ Изборът на България “ в „ Събуди се “. Негови водещи ще бъдат Анна-Мария Конова и Христо Калоферов, който ще беседва със своите събеседници в изнесеното студио на NOVA. Предстоят срещи с редица извънредни посетители и директни включвания, а журналистът на NOVA Румен Бахов, в качеството си на политолог, ще показа по-нетрадиционен прочит на протичащото се в утрото на парламентарните избори. Водещ на излъчванията вести в специфичния сегмент „ Изборът на България “ в „ Събуди се “ ще бъде Даниела Тренчева.

Новините на NOVA с водещи Ани Салич и Николай Дойнов ще обобщят най-значимите тематики с настояща информация и репортажи в удължена едночасова осведомителна емисия в 12:00 ч. След това новините на всеки кръговиден час не престават по NOVA NEWS.

„ На фокус: Изборът на България “ стартира от 15:30 ч. с водещ Лора Крумова. Качествената публицистика по NOVA в следобедните часове ще продължи с включвания от България и чужбина, любопитни събеседници, репортажи и социологически разбори.

Кои ще бъдат партиите, които ще ръководят България, ще стане ясно във вечерното изборно студио „ Изборът на България: Въпрос на парламент “ с Мира Иванова и Виктор Николаев, което започва в 17:30 ч. С тях ще бъде и журналистът Николай Дойнов от електоралния център, където ще бъдат оповестени резултатите от вота. Първите мнения на политическите партии, забавни разбори, богата палитра от коментатори и безусловно нов метод в представянето на изборния резултат чакат феновете във вечерното изборно студио на NOVA. Веднага откакто първите резултати станат ясни, публицистите на медията ще бъдат подготвени да покажат на феновете вероятните бъдещи обединения и болшинства, тъй като всичко е въпрос на парламент!

Не пропускайте да наблюдавате най-важното от изборния ден в ефира и платформите на Нова Броудкастинг Груп на 2 октомври.

Повече информация от Новините на NOVA може да откриете в, , , и.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за президент и народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете, ,. В деня на избора в неделя бърз достъп до най-важните вести ще обезпечи и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се осведомят за всичко значимо и настоящо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР