След едноседмично прекъсване Франция възобновява от днес полетите от страни

...
След едноседмично прекъсване Франция възобновява от днес полетите от страни
Коментари Харесай

Франция възобновява полетите от Южна Африка, но с едно условие

След едноседмично спиране Франция възобновява от през днешния ден полетите от страни от региона на Южна Африка, само че вкарва строги ограничения, " с цел да ограничи оптимално риска от внасяне на разновидността Омикрон " на ковид, заяви Българска телеграфна агенция. 

Въвежда се фрапантна нова организация. Всички пасажери наложително ще подлежат на  тест и карантиниране, без значение дали са имунизирани или не. По-рано през седмицата, той сподели, че при идването си във Франция, пасажерите ще би трябвало да си вършат тест за коронавирус и в случай че той е негативен, те ще се карантинират за 7 дни, а ако е позитивен - за 10 дни. Спазването на режима на самоизолация ще се следи от силите за сигурност и при нарушаването му ще се постанова санкция от 1000 до 1500 евро.
Историческа договорка за Франция: ОАЕ купува 80 френски изтребителя
Френският президент Еманюел Макрон се срещна през днешния ден с престолонаследника на Абу Даби шейх Мохамед бин Зайед при започване на своята двудневн...

Правителственият представител сподели, че се вкарва нова категория страни - " яркочервени ". Такива в този момент са Република Южна Африка, Лесото, Ботсвана, Зимбабве, Мозамбик, Намибия, Есватини, Малави, Замбия и остров Мавриций.

С това френската подредба на страните съгласно скоростта на разпространяване и риска от заразяване с ковид към този момент включва четири групи страни: " зелени ", " оранжеви ", червени " и " яркочервени ". 

Още:

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР