След едномесечно мислене, оперната дива Анна Нетребко най-сетне зае някаква

...
След едномесечно мислене, оперната дива Анна Нетребко най-сетне зае някаква
Коментари Харесай

Анна Нетребко най-после се отрече от Путин

След едномесечно мислене, оперната дива Анна Нетребко най-накрая зае някаква позиция по отношение на войната на Путин в Украйна. Пред угрозата да се елементарни вечно с огромните подиуми и вместо в Ню Йорк, Виена, Милано, Токио и Париж да пее в Нижни Новгород, Челябинск, Казан, Красноярск и Воронеж, звездата избра задоволително ясно да жигосах " специфичната интервенция " на Москва.

" Осъждам остро войната в Украйна и мислите ми са с жертвите на войната и техните фамилии. Моята позиция е ясна. Никога не съм била член на партия, нито съм обвързвана с който и да е съветски началник ", съобщи съветското оперно сопрано Анна Нетребко.

Изявлението й бе публикувано от немския й юрист, заяви в. " Дер Щандард ". " Съжалявам, че мои предходни изявления биха могли да са интерпретират неправилно ", споделя Нетребко.

Днешната й декларация е резултат от рецензиите, че не се е дистанцирала задоволително от съветския президент Путин. Германският й сътрудник се раздели с нея, а няколко международни оперни театри неотложно анулираха участията й.

Нетребко изяснява, че през целия си живот е виждала единствено един път Путин на " ръка разстояние ". Никога не е получавала финансова поддръжка от съветското държавно управление, а поданик в Австрия, където живее. " Обичам родината си Русия и се стремя посредством изкуството си към мир и единение ".

Тя има намерение да възобнови театралните си изяви в края на май, като начало - в Европа. Сега към този момент това може би ще е допустимо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР