След една седмица семейната тенис и СПА верига Уикенд тур

...
След една седмица семейната тенис и СПА верига Уикенд тур
Коментари Харесай

Uva Nestum Open II събира топ аматьорите от цяла България

След една седмица фамилната тенис и СПА верига Уикенд тур ще събере феновете на тениса и техните близки за следващото си уикенд премеждие – Uva Nestum Open II. Турнирът ще се играе от 25 до 27 октомври в 5-звездния Uva Nestum Wine & SPA, който се намира до Гоце Делчев и е заобиколен от четири величествени планини.
 Програмата стартира с тренировки и адаптация на 25 октомври, петък. В събота ще се играят мачовете в групите, като всички участници имат обезпечени минимум три срещи. В неделя е ред на елиминациите и награждаването на първенците. Настилката е неестествен клей, а форматът на игра – тайбрек сет до 6.

Uva Nestum се слави с отличното си вино, създадено от грозде от 17 декара лични лозя. Храната в комплекса е натурална, а продуктите са от личното стопанство и от селектирани локални производители. Затова с изключение на тениса акцентът в програмата ще бъде виното. Състезатели и другари ще дегустират виновност в бутиковата маза Uva Nestum и ще вършат винени лечения и разтривки в неповторимия СПА център. За свежестта им след дегустациите и мачовете ще се погрижи минерална вода “Девин”.
 През пролетта, в първото издание на Uva Nestum Open за годината първенец при мъжете стана Веселин Димитров, който в профил поредно първия и втория подложен в схемата. При дамите победи Йоана Андреева. Следващия уикенд до Гоце Делчев се чакат оспорвани мачове и приповдигнато въодушевление.

Последният шампионат на Уикенд тур за годината ще се организира от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско. Повече информация за Weekend Tour и за надпреварите на веригата можете да научите на www.weekendtour.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР