След един активен и особено бурен период преди началото на

...
След един активен и особено бурен период преди началото на
Коментари Харесай

Кои са фаворитите на efbet за спечелване на Шампионска лига този сезон?

След един деен и изключително плевел интервал преди началото на Шампионска лига ще открием, че от ден на ден почитатели задават и един доста значим въпрос: кой ще бъде победител? Трансферните рокади несъмнено трансформираха силите, на същото мнение са и букмейкърите, както можем да видим от и погледът им към крайния победител. Достатъчно е да обърнем внимание на дълготрайните прогнози в портфолиото на родния оператор, с цел да открием и кои са тимовете с максимален късмет.

Логично е, че преди всичко попада ПСЖ със своята звездна и съвсем безвъзмездна селекция. След сдобиване с Меси и компания, тимът замязва на новия Реал Мадрид, само че с една особена разлика, футболното завещание тук също не е малко, а и Почетино има какво да каже в сформирането на един безукорен тим. Да не забравяме, че и хулиганът Рамос е на линия, с цел да обезпечи оптималната защита.

На второ място откриваме още веднъж Пеп Гуардьола, за жалост предходната година се смяташе за главен любимец, само че след следващото отчаяние, този път на финала - възможностите му се редуцираха, въпреки и единствено със стотни. За сметка на това към този момент има някои мнения по отношение на представянето на тима, тъй че може и тази година да бъде малко по-добра от предходната. Да изгубиш на финала не е най-хубавото решение.

Байерн Мюнхен не съумя да повтори триумфа от 2019 година, въпреки и да имаше голямо предпочитание и геройско да се опитваше да излезе от тежкото състояние в Шампионска лига. Като отбор-хегемон в Бундеслигата, почитателите желаят интернационалните триумфи и ще упорстват да ги получат или ще упорстват за промени.

Юрген Клоп и компания докери се подрежда на четвъртото място. Противно на упованията и обстоятелството, че неговата впечатляваща селекция можеше да направи знамение в най-престижния шампионат, стартира да ни подсказва, че британската агресия като че ли завършва, в случай че не се вземат съществени ограничения.

На 5-то място ще открием, че възможностите са резервирани за Челси. Това е малко необичайно решение, изключително откакто приказваме за последният притежател на трофея. Разбира се, малко са тимовете, които са правили това знамение - да вземат трофей в поредни години и сме съгласни, че тъкмо сините не влизат в тази визия, само че към момента не можем да бъдем безапелационни, една селекция, която е усетила усета на успеха, няма да се остави толкоз елементарно, а и финалът им не беше против по-малко известен тим.

Обикновено постоянно обръщаме внимание и на тимовете с най-ниски шансове на база подложен коефициент. Тази година тази чест се пада на турския Бешикташ и скромният тим на Малмьо. В процентово изражение, техните шансове са сред 1 и 2 % и въпреки всичко ще бъде занимателно да забележим някаква изява от тях или най-малко свирепа борба, изключително в групите.

Тук би трябвало да подчертаем, че дълготрайните прогнози имат много преимущества, изключително при започване на шампионата. Все още нищо не е ясно и самата секция продължава да стои дейна, при положение, че някои тимове стартират да отпадат, смяната на коефициентите ще бъде осезаема.

В спортните прогнози постоянно има риск и в случай че не ни вярвате, просто си припомнете някои от най-впечатляващите обрати. Нашият съвет е да подхождате рационално, изключително откакто приказваме за начален интервал на шампионата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР