След двуседмично мълчание бившият лидер на ДПС Мустафа Карадайъ разкри

...
След двуседмично мълчание бившият лидер на ДПС Мустафа Карадайъ разкри
Коментари Харесай

Карадайъ разкри какви са причините да подаде оставка

След двуседмично безмълвие някогашният водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разкри какви са аргументите да подаде оставка от управителния пост директно преди Националната конференция на партията.

С обява във " Facebook " той изясни, че го е направил, с цел да е ясно, че не той е претендент за ръководител на партията за идващия мандат, както и с цел да има„ задоволително време за сериозен спор за бъдещето на партията и задоволително време за подготовка на възможните претенденти за ръководител на партията ".

Обяснението на Карадайъдойдеминути преди началото на съвещанието на Централният съвет на Движение за права и свободи.То би трябвало да насрочи дата за Националната конференция, на която да бъде определен нов ръководител на придвижването.

Припомняме, че Мустафа Карадайъ подадеоставка като ръководител на Движение за права и свободи. До този миг той не бе споделил претекстовете за това.

Така Делян Пеевски остава единствен ръководител на Парламентарната група на Движение за права и свободи. Преди товсПеевски споделяше поста с Мустафа Карадайъ, като двамата бяха съпредседатели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР