След двугодишно прекъсване една от емблемите на Пловдив – Европейска

...
След двугодишно прекъсване една от емблемите на Пловдив – Европейска
Коментари Харесай

HILLS OF ROCK кърти Гребната

След двугодишно спиране една от емблемите на „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “ рок фестивалът Hills of rock се завърна стремително на Гребната база.

Хиляди бяха почитателите, които се стекоха от цялата страна и чужбина, с цел да се допрян до една от най-популярните метъл банди в целия свят, носителите на награда Grammy – Slipknot.

По данни на местата за настаняване в Пловдив до 100% доближава заетостта в града през последната седмица. Над 90 на 100 от потенциала се дължи точно на гостите пристигнали в града на тепетата особено за тридневния фестивал Hills of rock.

Очаква се приходите в локалната стопанска система от най-голямото събитие у нас да възлязат сред 5 и 8 млн. лева, които се генерират от нощувки, консумирането на храни и питиета и визити на туристически обекти.

Във втория ден на сцените на Hills of rock   излизa една от най-влиятелните групи в света – именитите Mercyful fate, предвождани от King Diamond, Behemoth, Bury tomorrow, Majestica, Marco Mendoza, Baildsa и още дванайсет банди.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР