След двугодишна пауза традиционният Новогодишен концерт Сцена под звездите“, който

...
След двугодишна пауза традиционният Новогодишен концерт Сцена под звездите“, който
Коментари Харесай

Сцена под звездите се завръща! Посрещаме Новата 2023-а с мащабен концерт на живо в София


След двугодишна пауза обичайният Новогодишен концерт „ Сцена под звездите “, който Столична община провежда всяка година, се завръща и за първи път ще бъде осъществен взаимно с bTV.

Празничният концерт ще стартира в 20 ч. на 31 декември на пл. „ Княз Александър I “ в София, а феновете ще могат да проследят спектакъла онлайн в ефира на bTV от 22:30 ч.

Концертът, с който ще изпратим остарялата и посрещнем Новата 2023 година, дава обещание друго и незабравимо преживяване в нов огромен формат, с осъществявания напълно онлайн.

DJ DIMMY ще даде старт на концерта на площада в 20:00 ч. Главни настоящи лица от 22:30 ч. ще бъдат „ Обичайните обвинени “, които ще пеят своите емблематични песни дружно с музикални гении от „ Гласът на България “.
Фолклорен отбор „ Горна баня “ към Народно читалище „ Пробуда – 1926 “ в среднощ ще поведе присъстващите на площада за празнични хора.
Финал на концерта ще сложи музикалната селекция на DJ DIMMY.

Водещи на „ Сцена под звездите “ ще са обичаните лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а директно от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Богатата и забавна новогодишна стратегия, която Столична община и на bTV ще предложат, подсигурява незабравимо прекарване както за присъстващите на пл. „ Княз Александър I “, по този начин и за феновете пред екрана.

С това партньорство bTV Media Group за следващ път затвърждава тактиката си да основава висококачествена и огромна продукция и да развива и поддържа своите гении. В същото време Групата предлага вълнуващо и неповторимо преживяване за публиката и феновете, които търсят развлечение, въодушевление и хубава музика в празничната нощ.

Традиционният празничен концерт навън е част от Календара на културните събития на Столичната община.

Входът е свободен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР