След двете преживени разлъки, фолк дивата Роксана вдига трета сватба

...
След двете преживени разлъки, фолк дивата Роксана вдига трета сватба
Коментари Харесай

Роксана вдига трета сватба

След двете претърпени разлъки, фолк дивата Роксана подвига трета женитба с избраника й Неч. Двамата към този момент са избрали датата и мястото на събитието.

 

Тя призна, че новият й фаворит й декларирал, че това ще й е трети и финален брак, другояче я пребива. С това си разобличаване певицата втрещи почитателите си преди време. На фона на засилващите се случаи на домашно принуждение, такива думи не са нито смешни, нито пък пропити с романтика за огромна част от обществото.

 

Очевидно обаче за простодушната ромка това си е чиста проба романтика. Роксана и Неч имат намерение да си кажат заветното „ Да “ на 15 юни идната година. Събитието ще се организира в заведението на Галена и половинката й Галин в покрайнините на Велико Търново, а множеството посетители към този момент са известени.

 

 

Голяма част от приятелите им също са получили предложения, най-много тези на Роксана, защото както е известно те също са от музикалните среди и са натоварени с много участия. Тъй като бъдещите младоженци желаят да са сигурни, че поканените от тях ще участват на сватбата, са почнали овреме.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР