След две седмици прекъсване Шампионската лига отново ни повлича безжалостно

...
След две седмици прекъсване Шампионската лига отново ни повлича безжалостно
Коментари Харесай

Сцена втора от кралското меле в групите на ШЛ

След две седмици спиране Шампионската лига още веднъж ни повлича безжалостно в своя ураган. Вторнишката вечер на 26 септември дава началото на втория кръг от груповата фаза на шампионата за сезон 2017/2018, а взривоопасните мачове, както постоянно, не са един и два.

Фокусът попада върху срещите от групи E, F, G и H. Именно последната от тях ще предложи и най-интригуващият двубой за вечерта – Борусия Дортмунд приема Реал Мадрид на „ Сигнал Идуна Парк”, а предпоставките за нов запаметяващ се дуел сред противниците са налице. Германците отстъпиха с 1:3 от Тотнъм в първата си среща и възможна втора загуба ще сложи акцията им в ШЛ под въпрос. Реал в последно време не се показва на върха на опциите си в Испания, а това вдъхва известна убеденост у отбора на Петер Бош, който води парада в Бундеслигата.

Двубоят, в който има възможност да забележим и българско присъединяване, е от група Е, където Спартак Москва приема Ливърпул. Ивелин Попов дотук има единствено 5 минути футбол в шампионата, откакто се появи на промяна при равенството 1:1 против Марибор. Определено капитанът на националния ни тим ще се надява на по-сериозна роля против един от клубове с най-големи обичаи в Шампионската лига. Домакинството и сериозното разстояние, което мърсисайдци пропътуваха, могат да се окажат огромното преимущество за руснаците в групата, в която всички отбори започнаха с по 1 точка.

Другият българин в шампионата – Живко Миланов няма да бъде разполагаем за своя АПОЕЛ Никозия, който приема Тотнъм. Опитният бранител лекува контузия в коляното и ще отсъства още към 4 седмици.

Ето всички мачове, които ще се играят довечера:

Група Е:

21,45 Севиля – Марибор

21,45 Спартак Москва – Ливърпул

Група F:

21,45 Манчестър Сити – Шахтьор Донецк

21,45 Наполи – Фейенорд

Група G:

21,45 Бешикташ – Република България Лайпциг

21,45 Монако – Порто

Група Н:

21,45 АПОЕЛ Никозия – Тотнъм Хотспър

21,45 Борусия Дортмунд – Реал Мадрид
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР