След две години във връзка Шон Мендес и Камила Кабейо

...
След две години във връзка Шон Мендес и Камила Кабейо
Коментари Харесай

Готов ли е Шон Мендес за нова връзка?

След две години във връзка Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха предишния ноември. Направиха го по цивилизован метод - най-малко по този начин излезе, като даже дадоха поръчка, че ще запазят другарски връзки. И в случай че след това тя се впусна в пътешествия и занимания, изглеждаше, че той преживяваше раздялата мъчно.

Явно в този момент Шон към този момент е подготвен да даде шанс на любовта. При това по много банален метод за звезда от неговата големина - посредством онлайн запознанства.

Случайност или не, решението му идва само дни откакто някогашната му другарка беше снимана от папараци да се държи ръка за ръка с новия си обичан. Името на мъжа до Кабейо е Остин Кевич, който е създател на Lox Club - приложение за запознанства единствено за " хора с неуместно високи стандарти ". Е, не към него се причисли Шон Мендес.

Изпълнителят избра да си търси нова другарка посредством приложението за запознанства Raya. Там той си е направил профил, в който има линк към формалния му акаунт в Instagram. В този в Raya Шон е качил няколко свои фотоси, на водопад и на книга за релаксиране - всичките озвучени от песента " Bandana " на Fireboy DML & Asake, написа The Sun. А какво ще излезе от това му решение - евентуално следва да разберем.

Наскоро Шон разгласи, че анулира турнето си Wonder World, с цел да даде приоритет на психологичното си здраве. Тогава той разкри пред почитателите си, че желае да се погрижи за себе си, с цел да се възвърне и да се върне по-силен. " Това не значи, че няма да върша нова музика и нямам самообладание да ви видя на турне в бъдеще ", прибавя той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР