След две години в дигитален формат, 13-ото издание на Шумът

...
След две години в дигитален формат, 13-ото издание на Шумът
Коментари Харесай

Асен Василев ще вземе участие във форума на Profit.bg Шумът на парите

След две години в цифров формат, 13-ото издание на Шумът на парите още веднъж се завръща пред аудитория.

Събитието, проведено от Profit.bg, ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center.

И тази година топ мениджъри и специалисти ще очертаят опциите, които бизнесът има за развиване и вложения, както и факторите, които обуславят персоналното ни финансово успокоение.
В откриването на икономическия конгрес ще вземе присъединяване министърът на финансите Асен Василев.
На публиката уредниците оферират пет дискусионни панела:

• Банки
• Устойчиво развиване
• Лични финанси
• E-Commerce
• Имоти

Накъде ще се движат лихвите по заемите и депозитите и подготвени ли са българските банки за влизане в еврозоната - това са единствено част от тематиките, които ще бъдат наранени в първия панел от Шумът на парите 2022.

Устойчивото бъдеще - опция или предизвикателство за бизнеса? Как една компания да излезе победител в борбата за квалифицирани фрагменти? Тези и други въпроси ще бъдат наранени в новия за конференцията панел – Устойчиво развиване.

По време на полемиката с тематика Лични финанси ще бъдат разисквани въпроси, като по какъв начин да победим инфлацията и да управляваме парите си при повишаващи се лихви. Ще чуем експертни прогнози за придвижването на цените на валутите, суровините и криптовалутите.

Панел E-Commerce ще показа най-новите трендове при онлайн извършването на покупки, а участниците в него ще дадат потребни препоръки по тематики, като сигурност и отбрана на персоналните данни, цифрови портфейли, желания на потребителите и други.

Ще продължи ли повишаването на парцелите у нас? На този и доста други въпроси, касаещи бранша, пък ще отговорят участниците в имотната полемика.

Билети за Шумът на парите 2022 можете да откриете на https://ticketstation.bg/bg/e10274-the-sound-of-money-2022.

Програмата на събитието ще намерите на https://profit.bg/forum/

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Аларик Кепитъл, Пощенска банка, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Инвестбанк, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР