След два ужасно тежки мача срещу Ливърпул, съответно и две

...
След два ужасно тежки мача срещу Ливърпул, съответно и две
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Атлетико - Милан, стартовите състави!

След два извънредно тежки мача против Ливърпул, надлежно и две провали, се завръща на своя " Уанда Метрополитано " с една единствена цел - да се върне на пътя на победа в Шампионска лига, а в това време да изрита от шампионата италианския гранд.
" Дюшекчиите " могат да останат " капо " след слабото си показване против британския гранд и са в цялостна готовност, с цел да останат в играта за място на осминафиналите. В същото време обаче Милан няма какво да губи и ще се хвърли с цялостни сили в опит да направи борбата за второто място още по-интересна в последния кръг.
Двубоят сред испанци и италианци е в 22:00 часа българско време и може да следите срещата.
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Атлетико Мадрид: Облак, Хименес, Савич, Хермосо, Де Пол, Коке, Йоренте, Льомар, Караско, Гризман, Суарес
Милан: Татарушану, Романьоли, Кяер, Ернандес, Калулу, Тонали, Кеси, Салемакерс, Крунич, Брахим Диас, Жиру
Преди Атлетико - Милан
Ситуацията в групата е доста заплетена, най-малко що се отнася до 2-ата позиция. Ливърпул е безапелационен водач с 12 точки и към този момент си подсигурява и класирането напред, и първото място. Порто към сегашния миг е 2-и с 5, следван от Атлетико с 4 и Милан с едвам един пункт.
Победата и за двата тима е безусловно наложителна през днешния ден, което допуска доста оспорван дуел. Милан може да остане в борбата за класиране напред единствено с победа, и то при изискване че Порто не завоюва на " Анфийлд ". Атлетико от своя страна също би трябвало да гони триумфа, тъй като възможна победа на " драконите " в Англия може да изхвърли " дюшекчиите " още при започване на шампионата.

Двата гранда имат и доста проблеми със своите сформира. Фелипе е осъден, до момента в който Жоао Феликс и Кирън Трипиър са с травми и не са налични в селекцията на Диего Симеоне. Стефано Пиоли също има съществени главоболия преди срещата, защото главните бранители Давиде Калабрия и Фикайо Томори са навън, а същото важи и за Анте Ребич. Титулярният вратар Майгнан е с дълготрайна контузия и скоро няма да е разполагаем на Милан.
В първата среща сред двата тима Атлетико надви мъчно с 2:1 на " Сан Сиро ". В исторически проект " дюшекчиите " имат 3 победи в 3 мача над италианския отбор, а единствената среща в Испания завърша с безапелационното 4:1 в интерес на испанците (осминафинал в Шампионска лига).
Формата и на двата отбора обаче е неуверена. Атлетико има единствено 2 победи в последните си 7 мача, до момента в който Милан е в серия от 3 следващи срещи без победа. През уикенда Фиорентина победи " росонерите " с 4:3, до момента в който възпитаниците на Диего Симеоне биха по " дюшекчийски " с 1:0 Осасуна с гол в края на мача.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР