След два месеца тя ще навърши 52 години, но лицето,

...
След два месеца тя ще навърши 52 години, но лицето,
Коментари Харесай

Няма да я познаете: 52-годишната жена на Сергей Станишев е неузнаваема!

След два месеца тя ще навърши 52 години, само че лицето, което сподели през днешния ден, смая всички. Става дума за Моника Станишева, дамата на Сергей Станишев, която наподобява най-малко с 15 години по-млада и доста разхубавена.

Снимките й, дело на професионален фотограф, взривиха мрежите и с право. Ако не сме наясно, че това е Моника и не прочетем името й, ще има да си блъскаме главата кого тъкмо гледаме.



Най-голямата смяна е в косата и в лицето на Моника. Тя постоянно е била с къса коса и някак сива причесчица, само че през днешния ден е уау - дълга до кръста и гъста коса на букли, съвсем като нимфа. Категорично в нея са сложени екстеншъни, само че признаваме, че всичко е изпипано точно и без непотребни натруфености.

Същото се отнася и до лицето й, което е радикално променено, само че отново с мярка. Кожата на Моника Станишева е очевидно блеснала, без бръчки и сухи сектори, което сочи, че е била постоянна при най-хубавите кожни лекари. Корекции също не липсват, само че са направени опитно и смяната не е гротеска.

Със Сергей Станишев са дружно от десетина години като скоро ще честват по този начин наречената " розова женитба ". Въпреки че е родител на четири деца, Моника си е с все същото тяло на манекенка.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР