„След два дни, на 27 октомври, предстои да изберем накъде

...
„След два дни, на 27 октомври, предстои да изберем накъде
Коментари Харесай

Калин Каменов в „Сениче”: След два дни трябва да изберем дали да продължим напред или да се върнем назад

„ След два дни, на 27 октомври, следва да изберем накъде ще се движи Враца. Единият път е напред, другият - обратно. Всичко зависи от вас. Ако през последните 4 години сме Ви посочили, че можем да вършим работа, изберете нас”. С тези думи се обърна Калин Каменов към поданици на ж.к. „ Сениче”.
На срещата той показа някои от дилемите, включени в управническата му стратегия за идващите 4 години, които засягат директно жителите на квартала. „ Сениче” се намира в непросредствена непосредственост до новоизграждащите се фабрики на МД Електроник и Теклас и с цел да не минават по пътните артерии до квартала тежки камиони и тирове, ще бъде построена нова пътна връзка, която да свързва новата икономическа зона с републиканската пътна мрежа. След първите нови рейсове, които към този момент се движат в града, община Враца към този момент е осигурила финансиране на стойност 26 млн. лева за нови тролейбуси и електробуси, както и възобновяване на спирките в града. Има направен план на стойност 3 млн. лева за ново улично осветяване във Враца, сподели още Калин Каменов.
Бяха разисквани и проблемите с бездомните кучета и до каква степен новостроящият се подслон, който би трябвало да бъде подготвен до края на ноември, ще помогне за решаването му. Преструктурирането на БКС е помогнало за по-добрата работа за чистотата и поддръжката на общината, безапелационен беше Калин Каменов, само че е нужна още работа и усилване на успеваемостта. „ Поддържането на чистотата в града зависи и от всички нас”, добави той. Една от дилемите за идващия мандат пък е разширение на структурата на звено „ Инспекторат “ към общината.
В срещата с жителите на „ Сениче” присъединяване взеха и претендентите за общински съветници доктор Иво Ралчовски, Снежанка Каменова и Христо Илиев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР