След драмата с нелепата смърт на малкия Тома в Мездра,

...
След драмата с нелепата смърт на малкия Тома в Мездра,
Коментари Харесай

Нов ужас с дете! Актриса разказва за кошмара в София

След драмата с нелепата гибел на дребния Тома в Мездра, нова покруса раздруса страната. Актрисата Красимира Кузманова - Кокран споделя за кошмарна преживелица в центъра на София. Съпругът й Джонатан, който е американски жител, видял дете в безпомощно положение в центъра на София.

Какво било удивлението му, когато никой от инцидентните минувачи, нито пък от преминаващите в близост коли не се спрял, с цел да помогне.

Ето какво споделя самата актриса:

"Не съм по никакъв начин последовател на постове, които плашат и подлъгват хората, само че очевидно има потребност да се споделя,че неналичието на нормалност е застрашителна, че съпричастност, помощ на човек в неволя от време на време в нашата територия сякаш не съществуват, в случай че не ни визира персонално!

Пиша всичко това,потресена от историята,която мъжът ми е претърпял преди половин час на централна улица,намирайки 10 годишно дете, пребито или блъснато от кола в безпомощно положение и никой не реагира, стартира да маха и да стопира коли,за да се свържат с полиция и спешна помощ,тъй като не приказва добре български,спира единствено една кола и с дамата съумяват да качат детето в кола за спешна помощ,слава Богу, става известно че е живо!

Навън е 2 градуса, улицата е централна, минават хора и коли непрестанно, допустимо ли е никой да не реагира!

Няма да сложа фотография на гледката, тъй като е грубо и не спирам да рева! А това, което той ми сподели е: ”Живял съм в доста страни и в случай че някой маха на коли за потърпевшо дете, ще спрат най-малко 5 и ще се опитат да оказват помощ!” Дано има шанс благото дете! "



Все още няма информация за случая от полицията или Спешна помощ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР