След домакинската загуба на Швеция с 0:3 от Сърбия феновете

...
След домакинската загуба на Швеция с 0:3 от Сърбия феновете
Коментари Харесай

Златан на сбогуване: Аз съм най-добрият на всички времена!

След домакинската загуба на Швеция с 0:3 от Сърбия почитателите на „ Тре Кронур “ останаха на трибуните на „ Френдс Арена “, с цел да отдадат респект на славната кариера на Златан Ибрахимович, който се отдръпна от футбола след края на сезон 2022/23.

Легендарният някогашен нападател взе микрофона и приказва през 47 000 фенове, като им благодари за поддръжката през годините. 42-годишният Ибрахимович е голмайстор №1 в историята на шведския народен тим. Златан има 62 гола в 122 мача за Швеция.

„ Да обличаш фланелката на шведския народен тим като футболист е най-хубавото нещо в живота. Носете я с горделивост и обич. Имах достойнството да бъда капитан на тима. От първия ден получих обич и поддръжка, сила, страхотни мемоари, които в никакъв случай няма да не помни. Много ви благодаря от дъното на сърцето си “, стартира Ибра.

„ На по-младото потомство желая да кажа… Мислете огромно. Ако нямате сили за огромни фантазии, облегнете се на моето странствуване и черпете мощ от него. Аз съм живото доказателство, че нищо не е невероятно, без значение от кое място идвате “, показа още именитият нападател.

„ Преди 25 години споделих, че ще бъда най-хубавият за всички времена. Много хора ми се смяха. 25 години по-късно мога да бъда тук и да кажа, че съм най-хубавият за всички времена. Надявам се, че моето премеждие ви е харесало “, приключи Златан Ибрахимович.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР