След доброволното оттегляне на Джъстин Гимелстоб като член на борда

...
След доброволното оттегляне на Джъстин Гимелстоб като член на борда
Коментари Харесай

Треньорът на Григор Димитров - вариант за шеф в мъжкия тенис

След доброволното отдръпване на Джъстин Гимелстоб като член на борда на шефовете на АТР, то тенисистите би трябвало да изберат негов заместител, който да влезе в ролята на един от тримата техни представители в борда.

Позицията е значима, тъй като въпросните трима са хората, които пазят ползите на играчите в мъжкия тенис. А един от разновидностите за заместител на наказания за побой Гимелстоб е треньорът на Григор Димитров Дани Валверду.

Според английските медии, самите играчи са призовали Валверду да се кандидатура. Причината са ясните позиции на венецуелеца за бъдещето на спорта и прелестните му връзки с тенисистите, произлизащи и от обстоятелството, че Валверду е едвам на 33 години.

Самият той не е изявил предпочитание да поеме сходна роля, само че даже и това да стане факт, то надали ще попречи на работата му с Григор Димитров.

Валверду обаче надалеч не е единственото спрягано име. От АТР оповестиха, че в предварителния лист има 15 имена, от които съветът на играчите ще подбере топ претендентите.

Желание към този момент са изявили някогашни тенисисти от топ 10 като Брад Гилбърт и Тим Майот, някогашният №1 на двойки Марк Ноулс, както и Николас Перейра и Велър Еванс.

Гимелстоб се отдръпна от управлението на АТР след присъдата
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР