След добра работа — добро ядене, гласи една стара българска

...
След добра работа — добро ядене, гласи една стара българска
Коментари Харесай

Богата блок маса за вечеря през седмицата предлага най-добрият СПА хотел край Пловдив

След добра работа — положително ястие, гласи една остаряла българска сентенция за храненето. А от  биха споделили: На божествена отмора – божествено ястие.
Прочетете още
Безбройните изненади, които ви чакат в  след ремонта, не стопират. Вече ще можете да се насладите на обичаната ви вечерна блок маса освен през уикенда. Разнообразен и богат подбор от супи, салати, месни и безмесни деликатеси, десерти и още доста в обилие ви чакат на блок масата за вечеря и през седмицата.

Изборът сред богата блок маса за вечеря и поръчка от ресторанта на хотела зависи от самостоятелните желания на всеки посетител, както и от събитията. Все отново се сещаме за няколко аргументи, поради които храненето на блок маса може да бъде страховит плюс за вас като посетители на 



Огромно многообразие и най-хубаво качество

Великолепната блок маса предлага голямо многообразие от пресни и висококачествени храни и питиета. Независимо дали сте вегетарианци, вегани, имате хранителна нетърпимост или се храните по избран модел, на нашата блок маса постоянно ще откриете подобаващи за усета ви ястия. Ще откриете и обилие от свежи плодове и зеленчуци.



Мечтаната фамилна СПА отмора не може да мине и без най-хубавата храна за децата! Бебешки пюренца на Hipp, многообразие от артикули на Plasmon, ядкови млека, прясно изцедени сокове, безглутенови храни, здравословни десерти и още доста в обилие!

Вие решавате по кое време

Що се отнася до времето за хранене – всяко семейство, а от време на време даже всеки човек от фамилията, има собствен личен темп. Широкият часови диапазон, в който блок масата е отворена за вечеря (от 19 до 22 ч.), ви разрешава да се насладите на храната си толкоз дълго, колкото желаете. Тази еластичност е чудесна алтернатива за гостите с друг график, както и за тези, които се настаняват по-късно и желаят да хапнат нещо вкусно, без да избират от а-ла-карт менюто.



Вие контролирате количеството

Сигурно доста от вас са посещавали хотели с опцията за хранене на блок маса. Голямото преимущество на бюфета е, че вие решавате какво количество храна да си вземете. Защото, в случай че би трябвало да бъдем почтени, когато си поръчваме храна на порции, има два разновидността – или да не ни стигне, или да ни стане тежко. На блок масата можете да опитате най-различни ястия, които носят същинска приятност за сетивата. А количеството е тъкмо толкоз, колкото вие желаете.

Ароматни и пресни храни на момента

На блок масата ще можете да видите всички привлекателни и ароматни оферти тъкмо пред себе си. А това ви разрешава да изберете нещото, което желаете и то незабавно. Без никакво време за изчакване, обвързвано с поръчване от меню в ресторант. Звучи ужасно, нали?

Хотелският комплекс е ситуиран в полите на Родопите и предлага на своите посетители неповторимо четиризвездно преживяване, съчетаващо природа, прелестни гледки и безчет СПА изкушения. Локацията обезпечава бягство от шума на огромния град и подсигурява незабравимо преживяване и пълностоен релакс за цялото семейство.



Ще се насладите и на неповторима панорамна панорама към Пловдив от ресторант Belle Vue. 

За най-малките гости на комплекса има специфична ежедневна детска анимация и кино вечери - всичко това гратис. От  са се погрижили за всеки един подробност от престоя на гостите, с който да създадат почивката на вас и вашите малчугани неповторима. Комплексът разполага с голям детски център,  (два от които за деца), неповторима аркадна зала с разнообразни симулатори и игри, на които ще се забавляват дребни и огромни!



А с помощта на новаторската пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е пресен, а очите и дихателните ви пътища към този момент няма да се нервират от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка интервенция новаторската система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните способи.

Парк и СПА Хотел Марково – очаквайте най-хубавото!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР