След днешното заседание 48-ото Народно събрание отива в историята. Народните

...
След днешното заседание 48-ото Народно събрание отива в историята. Народните
Коментари Харесай

След днес 48-ото Народно събрание отива в историята: Каква е равносметката?


След днешното съвещание 48-ото Народно заседание отива в историята. Народните избраници, които българите изпратиха в Народното събрание, по този начин и не съумяха да свършат най-важната си задача - да образуват държавно управление.

Предстои назначение на ново служебно държавно управление. Обобщаваме какво свърши и какво – не свърши Народното събрание.

„ Трудно ” – това сигурно е думата на 48-тото национално заседание. Трудно проработи. Народните избраници реализираха невъзможното - разтеглиха времето, с цел да могат да си изберат ръководител. По предписание ръководителя на Народното събрание се избира в първия ден, та се наложи да спрат часовника. …. Първата им работна сряда продължи до петък.

„ Колеги, в случай че четири дни аз би трябвало да седнал съм тук и да следя това, което вие оферирате – чудя се. За една година дойдохте, от къде дойдохте с толкова ненавист ”, сподели ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко по време на разискването за неговата кандидатура.

„ Вие хубаво се усмихвате, тъй като си седите, но питате ли ме мене ”, сподели Рашидов. В последна сметка точно Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко бе определен за ръководител на Народното събрание.

Трудно се разпределиха комисиите сред другите партии. „ Бях поканен за диалог с едни от главните лица на и бях помолен да се откажа ”, съобщи на трибунка.

В отговор водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, сподели: „ Да, беше в нашата стая. Дойдоха с. Беше превъзходен диалог ”.

Първият импортиран законопроект беше за връщането на хартиената бюлетина. Машините за гласоподаване ще продължат да се употребяват, само че в действителност просто ще извършват функционалностите на принтери, предава Нова тв.

„ Ние имаме чувство че се стяга женитба и ще кумува Движение за права и свободи ”, съобщи от парламентарната естрада  Йордан Иванов от Демократична България.

Трудното битие на този парламент…. наложи образуването на разнообразни тематични обединения - Коалиция „ хартиена бюлетина ”, коалиция „ Евро ”, коалиция „ оръжия за Украйна ”. След месеци отсрочване и България реши да изпрати оръжие в Украйна.

Според Джейхан Ибрямов от – „ за нас това е издържано политическо и държавническо решение ”.

Бившият външен министър Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, от съобщи: „ Какво можем и не можем - ще се прави в синхрон с изпълнителната власт и разбора на МО ”.

„ Евроатлантическата сбирщита се пробва да въвлече страната в спора ”, счита Ангел Георгиев от „ Възраждане ”.

От дефинира като цинично държанието на сътрудниците си. „ Днес се ражда коалиция на войната ”.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от Демократична България  смята, че е безконтролно да се приказва, че страната ни ще бъде вкарана във война.

БВ БВ: Доскоро бяхте министър в кабинет който имаше рекорден експорт на оръжие. И вие тръвдите че сте партия на мира ето това е непоследоватилност.

Коалицията Украйна роди и първият и единствен самостоятелен народен представител. наказа Явор Божанков за инакомисие и го изключи от парламентарната си група. Той си татуира черна овца.

Коалицията, която по предписание би трябвало да се образува в едно национално заседание, по този начин и не се случи. Седемте партии в Народното събрание не образуваха управническа коалиция. А министър председател се търсеше и измежду холивудските звезди и измежду футболните

Още нещо не съумя да свърши 48-ят Народно събрание – не одобри бюджет за годината, само че за това виновността не е единствено тяхна. Служебният кабинет отхвърли да внася нов бюджет, обезпокоен, че партиите ще раздуят разноските без да мислят има ли доходи за тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР