След днешното си изказване най-малкото, което дължи моят колега Даниел

...
След днешното си изказване най-малкото, което дължи моят колега Даниел
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се скара на Даниел Лорер, че хвали Пеевски

„ След днешното си изявление най-малкото, което дължи моят сътрудник Даниел Лорер на българските жители, е опрощение. Не пояснение, а опрощение “, това написа депутатът от Политическа партия Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, във фейсбук профила си.

Повод за общественото неодобрение на Хазарта станаха днешните думи на Лорер, в които хвали сътрудника си и водач на Движение за права и свободи Делян Пеевски.



В утринния блок на bTV Даниел

Лорер съобщи, че в последните месеци сътрудника му от Движение за права и свободи Делян Пеевски се е трансформирал за положително и към този момент е станал представител на европейските полезности. Той даже не отхвърли опцията ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи да стане министър председател, каквато поръчка направи преди дни.

В сряда Пеевски разгласява намерено писмо до Денков, в което го упрекна, че не се оправя с ръководството, както и че е „ онлайн министър председател за личен пиар “. Повод за писмото е реакцията на страната след изобилния снеговалеж през почивните дни, при който един човек загуби живота си, обитаеми места останаха без ток и отопление, а три влака за Варна закъсаха на релсите. По-рано, още веднъж във връзка със снега, Пеевски се обърна към Денков, с цел да му изясни, че „ онлайн сняг не се чисти “. Премиерът пък го предложения да хване лопатата самичък.

„ Николай Денков не си прави работата като министър председател, подлагам на критика го, с цел да стартира да работи – седи в уютното си кабинетче, нещо разпорежда онлайн – това е несериозно. Ако той не може да се оправи, аз да отида за 1 месец да му свърша работата и в случай че рейтингите са по-високи – ще остана “, подлага на критика през днешния ден Пеевски.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също разяснява разногласието сред Денков и Пеевски. „ Нека оставим тези две момчета да спорят между тях “, сбит бе той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР