След днешното интервю на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок

...
След днешното интервю на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок
Коментари Харесай

Инициатива на Комарницки: Дари книга за библиотеката на премиера

След днешното изявление на премиера Бойко Борисов в утринния блок на бТВ, " невъзпитаният " карикатурист Христо Комарницки разгласи фейсбук събитие " Дари книга за библиотеката на Премиера! ". 

По време на живото предаване от кабинета на трижди министър-председателя на България се видя, че рафтовете на библиотеката му са окичени единствено със фотоси и че на тях няма никакви книги.

Веднага след оповестяването на акцията в обществената мрежа, заваляха оферти за това кои са най-подходящите издания за БГ премиера от Банкя.

Водещата концепция е  " Английски за начинаещи ", с цел да схваща освен това от " Конгречулейшънс, Борисов ". Също и ново издание на обичания му разказ " Винету ", за който злите езици настояват, че е единствената книга, която водачът на ГЕРБ е чел.

Поканата за събитието на Комарницки гласи:

" Приятели, дано се обединим за една благородна идея! Да напълним празните библиотеки на нашия Министър-председател с хубави книги! Нека по този метод светлината на Мъдростта озари кабинета и делата Му! Нека чуждоземните посетители, като видят това, да сведат чело пред Него! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР