След днешния разговор мога да кажа, че има разбиране от

...
След днешния разговор мога да кажа, че има разбиране от
Коментари Харесай

Синдикатите към МВР: Премиерът ни заяви, че няма как да ни се вдигнат заплатите с 20%

След днешния диалог мога да кажа, че има схващане от страна на премиера, само че няма решение за нарастване на възнагражденията на чиновниците на Министерство на вътрешните работи с 20%, тъй че въпросът остава провесен. Това съобщи ръководителят на профсъюз " Огнеборец " Венцислав Станков.

По думите му за вероятно нарастване на заплатите би могло да се приказва през юни, по време на актуализацията на бюджета.

На въпрос дали митингите на пожарникарите ще продължат освен това развиване на обстановката, Станков отговори, че това следва да се реши на съвещание на Управителния съвет и с останалите синдикални членове.

Високият % инфлация и изоставането на приходите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи по отношение на другите структури рефлектира отрицателно върху покупателната дарба на чиновниците, разясни той.

Заместник-председателят на синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Илия Кузманов също изясни пред медиите, че нарастване на заплатите на полицейските чиновници с 20% % няма по какъв начин да има, най-малко до юни с актуализацията на бюджета.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР