„След днешните изявления на бившия премиер Борисов могат да се

...
„След днешните изявления на бившия премиер Борисов могат да се
Коментари Харесай

Калоян Методиев: ГЕРБ все повече приличат на секта, която сипе апокалиптични сценарии за страната

„ След днешните изказвания на някогашния министър председател Борисов могат да се създадат два извода. Първият, ясно е за какво по негово време България беше на безусловно всички последни места в класациите на Европейския съюз. Второ, към този момент е рисков, тъй като е злобен, реваншистки надъхан и доста краен. Подобряването на икономическите индикатори през последните месеци, при съпоставяне с други страни в Европейски Съюз, явно нервират някогашните ръководещи. Това написа в собствен пост във Facebook Калоян Методиев, шеф на кабинета на вицепремиера и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова.

Ето цялата му обява:

„ След днешните изказвания на някогашния министър председател Борисов могат да се създадат два извода. Първият, ясно е за какво по негово време България беше на безусловно всички последни места в класациите на Европейския съюз. Второ, към този момент е рисков, тъй като е злобен, реваншистки надъхан и доста краен.

Подобряването на икономическите индикатори през последните месеци, при съпоставяне с други страни в Европейски Съюз, явно нервират някогашните ръководещи. Мислещите хора в ГЕРБ би трябвало да си дават сметка, че с държанието си от ден на ден наподобяват на фракция, която обикаля страната и сипе апокалиптични сюжети. Изкушавам се да изтъквам Платон (превеждам свободно): " Най-тежкото наказване за тези, които отхвърлят да ръководят е да бъдат ръководени от някой по-неспособен ".

Завръщането на тези резултати, хашлашки език и ориенталски фасон в българската политика в действителност ще е път към Африка. “



Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР