След Дейвид Холидей, който на 14 август навърши 56 години,

...
След Дейвид Холидей, който на 14 август навърши 56 години,
Коментари Харесай

Силви Вартан на 56: Една изключителна майка

След Дейвид Холидей, който на 14 август навърши 56 години, в понеделник пристигна ред на Силви Вартан да духне свещичките си.

На 15 август Силви Вартан отпразнува рождения си ден: певицата духна 78 свещички. Дъщеря ѝ Дарина не пропусна това събитие. 25-годишното момиче се включи в профила си в Инстаграм, с цел да изпрати красиво самопризнание в обич на известната си майка. Съобщението беше съпроводено от няколко фотоси.

" Честит рожден ден на най-красивата, блага и любяща майка. Обичам те от цялото си сърце ", написа Дарина под ранна фотография на по-младата Силви Вартан. " Благодаря ти за всичко, което правиш за мен и за хората към теб. Благодаря ти, че си изключителна майка. Благодаря ти, че ме избра. Обичам те ", прибавя полусестрата на Дейвид Холидей. В историята си в Инстаграм Дарина демонстрира също огромен букет цветя, доставен от американска куриерска работа - подарък, изпратен на скъпата ѝ майка.

Дарина е на 7 месеца, когато Силви Вартан отпътува за родината си България, с цел да я осинови. Годината е 1998 и певицата от четиринадесет години е омъжена за американския продуцент Тони Скоти. " Знаех, че ще пропусна живота си с Тони, в случай че нямаме общо дете ", изяснява тя пред Paris Match през септември 2021 година " Винаги съм желала да осиновя дете, мислех, че животът ме е разглезил и че мога да върна любовта на всяко дете. "

Дарина израства сред Франция и Калифорния, относително предпазена от медийното внимание. Споделя детството си с племенничките си Илона и Ема Сме (27 и 24 г.), дъщери на Дейвид Холидей и Естел Лефебюр, които са като същински братовчедки. След като учи в университета Чапман в Лос Анджелис, Дарина мечтае да стане кино режисьор, преди да започва предходната година организация за дигитален маркетинг дружно със собствен другар. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР