След десетки изпратени автобиографии късметът най-накрая ви се усмихна и

...
След десетки изпратени автобиографии късметът най-накрая ви се усмихна и
Коментари Харесай

Не носете това на интервю

След десетки изпратени автобиографии шансът най-сетне ви се усмихна и бяхте поканени на изявление? Ще ви посъветваме по какъв начин да оставите чудесно първо усещане и да увеличите възможностите си да бъдете утвърдени.

Подборът на облекла за изявление може да бъде по-труден, в сравнение с може да наподобява на пръв взор. Не желаете да изглеждате скучни в облеклата, само че в това време не и провокативни. Въпреки че от време на време не желаеме да си признаем, облеклото ни играе толкоз значима роля по време на изявлението, колкото и автобиографията. С подбора си на облекла ще кажете повече за себе си, в сравнение с си мислите. Вашето облекло ще разкрие дали имате сериозен интерес към позицията и дали се вписвате в корпоративната просвета. Какво е добре да оставите у дома в деня на изявлението и по какъв начин ще да се отличите измежду другите претенденти?

Без ежедневни облекла

С нашата визия по време на изявление ние демонстрираме на индивида отсреща нашето почитание към него и в това време, че имаме сериозен интерес към позицията. Ако не обръщаме задоволително внимание на избора на тоалет, може да оставим усещането, че неглижираме както избора си на облекла, по този начин и самата позиция за работа. В никакъв случай не би трябвало да носите спортно облекло, тениски с надписи, къси панталони или суитчъри на изявлението. Дънките също не са подобаващи, макар че постоянно ги виждаме на изявленията. По-добре посегнете към рокля или грациозен панталон и риза. Дрехи, подобаващи за този мотив, могат да бъдат открити в Answear.bg. Ако добавите в към вашата кошница при поръчка, цената ще се понижи и ще се радвате на по-изгодно ново допълнение към формалния ви дрешник.

Следвайте правилото за трите елементи

Чували ли сте в миналото за правилото за трите елементи? За да създадем приключен тоалет, би трябвало да прибавим трети детайл към блузата и панталона, като сако да вземем за пример. Стилното сако може да усъвършенства целия стайлинг и в това време да покрие голите ръце, които не са най-подходящите за изявление.

Забравете за мини рокли и деколтета

Този миг е изключително значим за дамите. Трябва да запазим мини полите и мини роклите за други мотиви, те са безусловно несъответствуващи за изявление. За да сте сигурни, че сте облечени уместно, следвайте правилото, че долният подгъв на рокля или пола би трябвало да доближава до коленете или тъкмо над тях. Дълбоките деколтета или прекомерно тесните облекла също са табу на изявлението.



Без ярки цветове и шарки

Експертите са съгласни, че синьото е един от най-подходящите цветове за изявление за работа. Няма да сгрешите даже в случай че посегнете към черно, бяло или бежово. Обратно, аленото и жълтото са по-агресивни цветове и затова не са най-подходящите за изявление за работа. Освен мощните цветове, би трябвало да избягвате и прекомерно контрастни шарки и щампи.

Не подценявайте обувките

Стилистите и HR специалистите не предлагат обувки с отворени пръсти за изявление. Затова би трябвало да оставите всички летни сандали, чехли или джапанки вкъщи. Мъжете би трябвало да избират елегантни ниски обувки, а дамите - обувки на ток. Уверете се обаче, че токът не е прекомерно висок. Когато сте с обувки, с които ви е мъчно да ходите, няма да се чувствате комфортно и уверени и това ще се отрази на представянето ви. Подходящи оферти от обувки може да намерите в Obuvki.bg. Не пропускайте да приложите в и да закупите по-евтино нов моден чифт, който може и да ви донесе шанс на изявлението за мечтаната работа.

Какво друго би трябвало да оставите вкъщи?

Уверете се, че облеклата ви стоят добре, не са износени или намачкани. Силен парфюм или мощен грим също не се предлагат при изявлението за работа. Вместо това изберете внимателен всекидневен грим, който ще прикрие минусите, само че няма да привлечете вниманието. Големите бижута също не са подобаващи за този мотив. Деликатна верижка, незабележими обеци и грациозен часовник ще бъдат доста по-добър избор.

Не забравяйте, че уместно определените облекла, в които се чувствате добре, ще ви дадат убеденост и по този метод ще усилят възможностите ви за триумф. Желаем ви с лекост да изберете подобаващия тоалет и шанс в изявлението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР