След десетгодишно щастливо съжителство ще си помислите, че сте намерили

...
След десетгодишно щастливо съжителство ще си помислите, че сте намерили
Коментари Харесай

Дотук с издънките!

След десетгодишно щастливо общуване ще си помислите, че сте намерили индивида, с който ще прекарате остатъка от живота си. Така е считала и Мари. Затова, когато схваща, че приятелят й изневерява, а по-късно я гони от вкъщи им, тя се усеща съкрушена. Оказала се на ръба на бездна, тя се сгромолясва в нея със звучното „ Пляс! “. (Тук е нужно да отбележим, че Мари обича да преувеличава, умее да се забърква в нелепи обстановки и от време на време има налудничави хрумвания.) Бездънната бездна в действителност е канал с мътна вода, а ръбът й е бордюрът, по който не трябва да се върви. Напълно обикновено е Мари да падне вътре, нали?

Резултатът от натрупалите се проблеми е, че тя се зарича освен да не позволява повече мъже в сърцето си, само че и да не разреши на нито един от тях да му се разминат провиненията. Така че Мари взема решение да си отмъсти. На негодника, с който е пропиляла най-хубавите години от живота си. На омразния началник, който желае да опропасти работата й. И на всеки различен, който й се изпречи на пътя.
В проектите й обаче не влиза тайният почитател, който стартира да й изпраща чувствени писма и да я моли да му даде късмет. Но по какъв начин да се довери на човек, който не познава? Или си мисли, че не познава. Защото този мъж в действителност е от обкръжението й – може би тайнственият комшия, момчето, което разнася вестниците, готиният сътрудник или (о, висини!) омразният началник!
Как Мари ще излезе от обърканата обстановка? С гръм и тропот! И един откраднат котарак...
Жил Льогардиние е парижанин по рождение и по душа. Обича самоуверено, обожава филмите и написа, тъй като счита това за най-откровения метод на другарство. Тридесетгодишният му опит в киното му оказва помощ да построява запаметяващи се истории, което му печели милиони фенове в цяла Европа. А откровеното му възприятие за комизъм ни кара да се усещаме добре, четейки романите му.
В България е прочут с книгите „ От на следващия ден започвам нов живот “ и „ Напълно подлудял “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР