След денонощна работа в рамките на дни дебати депутатите окончателно

...
След денонощна работа в рамките на дни дебати депутатите окончателно
Коментари Харесай

След дни на почти денонощни заседания депутатите приеха бюджет 2022

След денонощна работа в границите на дни диспути депутатите дефинитивно одобриха Бюджет 2022 година Народните представители утвърдиха финансовата рамка.

Гласуването на второ четене на Бюджет 2022 беше съпроводено от продължителни разногласия до късните часове през нощта. 

Накрая обаче, преди минути, персонално министър председателят Кирил Петков излезе на трибуната и благодари на партиите и обединенията, че не са спали, само че най-после са приели бюджета. Последваха ръкопляскания. Той се обърна към народните представители: " Искам да ви благодаря за това, че работихтне толкоз интензивно, интензивно и координирано последните дни и през днешния ден може да се похвалим, че имаме признат бюджет ".

" Този бюджет е невиждан по няколко въпроса. Първо, има огромни вложения, заложени в него, които ще стартират смяната, за която обещахме. Имаме вложения и в човешкия капитал. Този бюджет е и обществен, не изоставя никой българин да бъде под линията на беднотия, той демонстрира, че когато сътворяваме дружно напредък и добавена стойност, те се разпределят по добър метод ", добави той.

Този бюджет е триумф за Народното събрание, триумф за обединението - по този начин го дефинира министър председателят.

" Тази коалиция сподели, че има резултати и че това, което вършим е сплотено. Началото на осъществяването му е същинската смяна ", сподели още Кирил Петков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР