След дълго време във връзка или брак и след ковид

...
След дълго време във връзка или брак и след ковид
Коментари Харесай

12 неща, от които се нуждаете, за да направите страхотно секс парти

След дълго време във връзка или брак и след коронавирус рестрикциите, много хора сякаш преоткриха своята тъмна страна. Съответно секс празненствата стават все по известни.
Прочетете още
Но се изисква предварителна подготовка, с цел да можете да организирате свое лично малко палаво джамборе. 

Ето топ 12 неща, от които се нуждаете, с цел да бъдете хазаин на най-хубавото секс празненство:

1. Малка черна брошура: 

Трябва да имате извратени другари и познати. Добра композиция от хора, които са на сцената от известно време, както и свежи лица, които са любопитни и занапред стартират. Прясното месо прави нещата забавни за постоянните. Освен това вашият лист с посетители би трябвало постоянно да пораства и да се развива, в случай че планирате да вършиме тези празненства постоянно.

2. Водоустойчиви протектори за матраци: 

Дори в случай че хоствате в хотел, мисля, че отбраната на матрака е хубаво и почтително нещо. Понякога нещата могат да станат много мокри и диви, в случай че разбирате какво имам поради – телесни течности, сокове, лубрикант, алкохол и няколко други течности, които не желаеме да загатваме, могат да се наквасен през чаршафите и да създадат даже матрака добре мокър след известно време, тъй че постоянно слагайте водоустойчив протектор. Те не са толкоз скъпи и могат да се перат/използват неведнъж, а най-хубавото е, че можете да намерите такива, които се усещат меки като елементарни калъфи, а не като пластмаса.

3. Вода за уста, ментови бонбони, мокри кърпички/кърпи и освежител за въздух: 

Това са консумативите, от които вашите посетители ще се нуждаят, с цел да почистят и освежат сред сътрудниците. Душовете са идеални, само че там може да има някой, който да се изнерви, тъй че тогава мокрите кърпички и кърпите са потребни за един бърз мексикански душ, както го назовават ​​- изцяло избърсване за разчистване на интимните елементи! Имате потребност и от освежители за въздух, тъй като сексът не постоянно мирише на рози. Препоръчвам типа на приставката, тъй че просто да го оставите на мира и да прави своята магия през цялата нощ. Свещите биха били рискови и могат да оставят восък тук-там, които не желаете, като килима.

4. Презерватив, лубрикант, вибратори, камшици, играчки: 

Тези консумативи са от значително значение за едно ужасно секс празненство. Гостите постоянно би трябвало да носят свои лични неща заради размера и чувствителността на кожата, само че би трябвало да имате на разположение някои за запаса. Последното нещо, което желаете, е презервативите да свършат! 

Също по този начин, добре е да се означи, че презервативите постоянно би трябвало да се употребяват върху вибраторите, с цел да ги поддържат чисти и безвредни, и всички играчки също би трябвало да се перат сред употребите.

5. Музика, високоговорители, DJ (по избор): 

Осигурете музика за декор във всяка стая. Тя е от първостепенно значение. Помага да заглушите половите звуци, ако имате любопитни съседи и, несъмнено, да създадете въодушевление. Ако имате диджей, това е най-хубавото, тъй като те могат да смъкват това задължение от вас като хазаин, а положителният диджей знае по какъв начин да поддържа огъня на празненството...

6. Осветление: 

Първото нещо, което вършиме, е да схвана какво е осветлението във всяко място за празненство. Трябва да изключите всички таванни светлини и да оставите другите включени. Настолните и подовите лампи нормално са ок, тъй като те нормално са жълти и основават атмосфера. Таванните светлини са ужасни за секс, тъй като индивидът, който лежи по тил, ще има ярки светлини, които светят в очите му и нищо не убива настроението по-бързо от чувството, че сте на операционна маса - в случай че не ви харесва това.

7. Храна и освежителни питиета:

На секс празненство постоянно желаете да хапнете малко нямам поради чипс и гевреци. Трябва да е подобаваща храна, като сладкиши, пилешки хапки и пицата постоянно са известни. Избягвайте всичко, което има прекалено количество чесън/лук или подправки, чили или нещо, което се нуждае от принадлежности за хранене. Никой няма да допре храната при започване на празненството, тъй че не се тормозете за това. След като са създали няколко кръга, чак тогава ще я потърсят. 

 Освен това използвайте пластмасови чаши.

8. Ръкавици, огромни черни торби за отпадък и мини кофи за отпадък:

Ръкавиците ще бъдат най-хубавият ви другар, когато събирате неприятната неразбория след празненството. Черните торби за отпадък крият доказателствата за цялата занимателна работа, която се е случила. Мини кофите за отпадък са някак сладки и изцяло незадължителни, тъй като почтено казано, презервативите постоянно се озовават до, към или даже под кофите. Изглежда, че хората въобще нямат цел или грижа, когато изхвърлят тези гумени неща. 

 Трябва да почистите след личното си празненство, даже в случай че сте в хотел, тъй като никоя икономка не би трябвало да носи отговорност за вземането на презервативи или неща, свързани със секса. Съберете всички празненство отпадъци, бутилки от вино, кутии, чаши, презервативи, опаковки и т.н. и ги сложете спретнато в торбички, тъй че почистващите да могат просто да ги отстранят. Те имат задоволително работа с нормалното си разчистване и нареждане, тъй че това е най-малкото, което можете да извършите като домакини на такова празненство.

9. Помощници: 

Имайте един или двама другари, които могат да оказват помощ в почистването и да провеждат празненството дружно с вас. Може да се окаже, че в последна сметка говорите с един човек цяла нощ, само че този човек може да е бил пропуснат в противоположен случай. 

Също по този начин е добре да имате спомагателен чифт очи, с цел да следите нещата. Партитата ми от време на време бяха огромни до 45 души и беше невероятно да бъда на всички места едновременно. Така или другояче, това в действителност ще ви помогне да запазите здравия си разсъдък. Този другар би могъл да дойде рано и да помогне с настройката, да се насладите на следобеден чай и коктейли в салона на хотела, които нормално са включени, и също по този начин да остане за закуска на идната заран с вас!

10. Правила и насоки: 

Вероятно едно от най-важните неща, които би трябвало да имате, е лист с правила за вашите посетители, с цел да ги уведомите по какъв начин очаквате да се държат. Трябва да включва всичко от това дали костюмите са наложителни или не, проблеми с поверителността, не шерване на информация за празненството с други, предоставяне и приемане на единодушие и промяна на презервативи при промяна на сътрудници (изглежда като здрав разсъдък, само че въпреки всичко би трябвало да се напомня). Каквито и да са вашите правила, би трябвало да информирате гостите си, тъй като това в действителност основава среда, с цел да бъде безвредна, елегантна и занимателна.

11. Парти тематика и дрескод: 

Винаги е занимателно да се обличаш за празненства и когато зададеш тематика, тя поддържа нещата забавни, изключително в случай че организираш празненства много постоянно. Ако една и съща група хора се събират още веднъж и още веднъж, това, което ще промени нещата, е дрескодът. Мислете за това като за мръсния Хелоуин с рейтинг XXX за възрастни, без кръвта. Каквито и тематики да измислите, не забравяйте, че в последна сметка всеки ще се окаже както майка го е родила.

12. Място: 

Всеки хотел, прочут с това, че е подобаващ за празненства, евентуално е добър за секс празненства. Хотели, ситуирани в търговски центрове или такива, които имат известен бар/нощен клуб, ситуиран в същата постройка, също са положителни. Това значи, че към този момент е шумно, тъй че не е нужно да се притеснявате за недоволства от звук. 

Изненадващо, първокласен апартамент с една спалня може да побере до 24 души, в случай че има всекидневна, басейн или медийна зала. Всъщност желаете по-малко пространство, тъй като то държи всички дружно. Ако е дуплекс или има прекалено много спални, тогава хората са склонни да се разпилян или да се скрият в дребни ъгли. Да имате спомагателни спални наподобява като добра концепция, до момента в който нямате хора, които затварят и заключват вратите за персонална игра, което не е отлично за подобен вид празненство.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР