След дълго прекъсване заради ковид-пандемията, Дните на отворените врати в

...
След дълго прекъсване заради ковид-пандемията, Дните на отворените врати в
Коментари Харесай

Възстановяват Дните на отворени врати в Родилно отделение на УМБАЛ Бургас

След дълго спиране поради ковид-пандемията, Дните на отворените порти в Родилно поделение на УМБАЛ Бургас се възвръщат от през днешния ден и ще се организират още веднъж всяка сряда. Инициативата е предопределена за бъдещите майки и цели да ги запознае с изискванията, по които протича раждането в УМБАЛ Бургас - всяка стъпка от приемането, до изписването. Всяка от тях може да пристигна, да получи лист с нужни движимости и документи за раждането, да прегледа отделението, да зададе своите въпроси на екипа. Татковците също са добре пристигнали.

Предварително записване не е належащо. Желаещите се събират всяка сряда от 13 ч. на входа на Родилно поделение (намира се на гърба на Хирургическия корпус, вдясно по естакадата). Те ще бъдат посрещнати от старшата акушерка Руска Ганчева, която ще ги съпровожда през цялото посещаване.

Специалистите в Родилно поделение в УМБАЛ Бургас припомнят, че дамите в напреднала бременност (след осмия месец) могат да се възползват от премерване на тонове, без значение от това къде посещават женска консултация и кой акушер-гинеколог следи бременността им. Необходимо е единствено записване на час на тел. 056 894-923. Цената е 10 лева Тоновете се мерят в приемния кабинет до входа на Родилно поделение, всеки ден до 12.30 ч.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР